Izvučeni dobitnici „Mastercardom do novog auta!“

U sjedištu OTP banke, priređivača nagradne igre „Mastercardom do novog auta!“, izvučeni su dobitnici atraktivnih nagrada. Glavnu nagradu, osobni automobil Audi A1 Sportback 1.0 TFSI Design Style osvojila je Elena Lonić iz Bibinja.

Petar Gaćina, direktor Poslovnog centra sjeverna i srednja Dalmacija u Sektoru maloprodaje OTP banke, uručio je ključeve automobila dobitnici Eleni Lonić. „Ugodno me iznenadio poziv iz banke da sam baš ja osvojila ovu vrijednu nagradu. Već dugi niz godina vjerni sam klijent OTP banke, ali sam prvi put sudjelovala u nagradnoj igri koju organizira moja banka“, rekla je gospođa Lonić ovom prilikom.

Ostali dobitnici pozvani su da u poslovnicama banke realiziraju svoje nagrade, a riječ je o 20 Mastercard contactless prepaid kartica OTP banke s iznosom od 1.000 kuna.

Dobitnici nagradne igre „Mastercardom do novog auta!“ izvučeni su kompjutorskim izvlačenjem 10. siječnja u sjedištu priređivača nagradne igre OTP banke. Nagradna igra trajala je od 1. studenog do 31. prosinca 2016., a u njoj su mogle sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe (osim zaposlenika banke), koje su se u tom periodu prijavile za sudjelovanje u nagradnoj igri putem online obrasca na Internet stranici banke te izvršile plaćanje bilo kojeg iznosa nekom od Mastercard kartica OTP banke na prodajnim mjestima, uključujući i plaćanje putem interneta.

Imena dobitnika nagrada objavljena su na internetskim stranicama OTP banke (https://www.otpbanka.hr/pravila-nagradna-igra).