Ostali krediti

Lako i brzo uz posebnu kreditnu liniju OTP banke poboljšajte kvalitetu svojih turističkih kapaciteta kreditom za individualne iznajmljivače u turizmu, legalizirajte svoju nekretninu ili kupite automobil iz snova.

Hrvatska je sve atraktivnija destinacija za godišnje odmore, a gosti traže visoku kvalitetu usluga. Budite u skladu sa svjetskim trendovima i uložite u kvalitetu vaših smještajnih kapaciteta. U tome će vam pomoći upravo turistički kredit OTP banke prilagođen i vama koji prihode ostvarujete isključivo iznajmljivanjem turističkih kapaciteta. Kamatnu stopu umanjujemo za 0,5 postotnih poena ako je namjena vašeg kredita dogradnja, adaptacija ili opremanje objekta s 4 ili 5 zvjezdica! Pružite više i zaradite više uz OTP turističke kredite. 
Kupnja automobila, skutera, motocikla, traktora, brodskog ili vanbrodskog motora (krediti za kupnju brodskih i vanbrodskih motora mogu se realizirati samo uz model s jamcima) nije baš svakodnevni događaj. Potrebno je dosta vremena da bi se ispitale najbolje mogućnosti vozila koje se mogu dobiti za najbolju cijenu. Krediti za kupnju motornih vozila omogućuju vam upravo to - najbolju cijenu za vaš izbor. Sve što je potrebno je donijeti predračun prodavatelja vozila i iznos će biti uplaćen na račun prodavatelja.
Potreban vam je novac, a ne želite prijevremeno prekinuti oročenje sredstava? Ugovorite lombardni kredit u OTP banci u visini do 95% iznosa oročenih sredstava bez obzira na valutu!