Ostale usluge

Police osiguranja Croatia osiguranja u poslovnicama OTP banke moguće je realizirati od 01. lipnja 2015. godine. Iskustvo i kvaliteta usluga osigurali su Croatia osiguranju respektabilnu tržišnu poziciju u segmentu životnih i neživotnih osiguranja, a kao dodatni element u ponudi proizvoda je i dopunsko osiguranje Croatia zdravstvenog osiguranja, tvrtke kćeri Croatia osiguranja.
Western Union Money Transfer je usluga primanja i slanja ekspres doznaka posredstvom američke tvrtke Western Union koja omogućava najbrži način slanja novca diljem svijeta. Western Union je jedna od najstarijih svjetskih tvrtki s tradicijom od 150 godina koja svoje usluge pruža u više od 200 zemalja, na više od 500.000 lokacija pa je to najveća mreža za prijenos novca na svijetu.
U nastojanju da zadovoljimo sve vaše potrebe te pružimo sigurnost vašim materijalnim vrijednostima, nudimo vam mogućnost iznajmljivanja sefova OTP banke u Zagrebu, Puli, Dubrovniku i Sisku. Ugovor o najmu sefa može zaključiti svaki punoljetni građanin ili pravna osoba.
Na bankomatima i EFTPOS terminalima OTP banke dostupna je usluga Dynamic Currency Conversion (DCC), odnosno Dinamička konverzija valute, namijenjena korisnicima inozemnih Maestro, Cirrus, MasterCard i Visa kartica čiji su računi vezani za euro, britansku funtu, norvešku krunu, švedsku krunu ili američki dolar.