Kartice OTP banke

Debitne kartice potrebne su vam za rad s tekućim računom i služe kao zamjena za gotovinu. Ovisno o vašim potrebama odaberite karticu Visa Electron, debitnu MasterCard karticu koju vam možemo ponuditi u varijanti sa ili bez mogućnosti beskontaktnog plaćanja.  
Kreditne kartice omogućuju odgodu plaćanja. Ove kartice možete koristiti i za kupovinu putem interneta odnosno telefonsku ili kataloštu kupovinu. Kreditne kartice OTP banke prilagođene su svim vašim potrebama Visa Classic charge i MasterCard Standard charge su klasične kreditne kartice s odgodom plaćanja, Visa Classic revolving i MasterCard Standard revolving vezane su uz revolving kredit, Visa Classic na rate omogućuje obročno plaćanje, a Visa Gold prestižna je kartica za najzahtjevnije korisnike. 
Prepaid kartice posebne su kartice koje možete koristiti za sigurniju online kupovinu te su izvrstan odabir za roditelje koji svoju djecu, učenike ili studente, žele financijski podržati na moderan način uz učinkovitu kontrolu troškova. Limit prepaid kartice određuje se uplatom. Na taj se način jednostavno smanjuje rizik zlouporabe jer na računu imate sredstava upravo onoliko koliko planirate potrošiti. U ponudi imamo Visa web prepaid karticu, a karticu MasterCard contactless prepaid možete ugovoriti i ako nemate tekući račun u OTP banci.