Obavijest: zbog radova na unapređenju sustava u nedjelju, 26. ožujka, od 17:00 do 20:00 sati neće biti dostupne usluge Internet i mobilnog bankarstva te transakcije Kontakt centra za koje je potrebna autorizacija korisnika

Debitne kartice

Debitne kartice potrebne su vam za rad s tekućim računom i služe kao zamjena za gotovinu. Ovisno o vašim potrebama odaberite karticu Visa Electron, debitnu MasterCard karticu koju vam možemo ponuditi u varijanti sa ili bez mogućnosti beskontaktnog plaćanja.

 

Uz Visa Electron karticu OTP banke vaš novac uvijek vam je pri ruci. Na putu, u omiljenom restoranu, u svakodnevnoj kupovini, Visa Electron kartica nudi vam niz prednosti, a najvažnije od svega ona vam u svakom trenutku omogućuje jednostavan i siguran put do vlastitog novca.  
Korištenjem MasterCard debitne kartice OTP banke zasigurno ćete uživati u prednostima koje vam nudi prilikom kupnje roba i usluga, kako u zemlji tako i u svijetu. Bezbrižnost pri putovanju, u dobrom restoranu ili svakodnevnoj kupovini razlog je više da ova kartica bude uvijek uz vas.            
Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji MasterCard contactless debitna kartica vam, uz uobičajenu kartičnu funkcionalnost, omogućuje i beskontaktno plaćanje. Ova kartica izvrstan je izbor za prodajna mjesta na kojima kupujete svakodnevno (trgovine mješovitom robom, trafike, fast food restorani), jer značajno ubrzava transakciju plaćanja, a pogodna je i za mjesta većih okupljanja (sportske dvorane, muzeji, turističke atrakcije, festivali ili klubovi).