MC PayPass kartica od sada u dubrovačkom Konzumu

Do 30. lipnja traje posebna akcija za korisnike Mastercard PayPass kartica OTP banke u suradnji s prodavaonicama Konzuma u Dubrovniku.

Na popisu prodajnih mjesta na kojima je omogućeno beskontaktno plaćanje Mastercard PayPass karticama na području Dubrovnika od sada je i sedam prodavaonica Konzuma. Svim korisnicima Mastercard PayPass debitnih ili prepaid kartica OTP banke banka će za prvu beskontaktnu transakciju napravljenu do 30. lipnja 2013. u odabranim prodavaonicama Konzuma u Dubrovniku izvršiti povrat do sedam kuna na tekući ili prepaid račun.

Podsjećamo, OTP banka prva je u Hrvatskoj uvela korištenje Mastercard PayPass debitnih kartica za beskontaktno plaćanje. Za plaćanje iznosa do 100 kuna nije potreban unos PIN-a ili potpis. Kartica je prilikom plaćanja uvijek u rukama korisnika, ne daje se trgovcu, stoga je  pogodna za prodajna mjesta svakodnevne kupnje jer značajno ubrzava plaćanje, kao i za ostala prodajna mjesta gdje su brzina, sigurnost i jednostavnost plaćanja ključne.

Uz MC PayPass debitnu karticu, OTP banka odnedavno u ponudi ima i Mastercard PayPass prepaid karticu koju mogu ugovoriti i oni koji nemaju tekući račun u OTP banci. Zahvaljujući prepaid modelu korisnik sam određuje limit kartice što je čini posebno prikladnom za sve situacije u kojima je rizik od zlouporabe, gubitka ili krađe kartice veći nego obično. Stoga je ova kartica idealna za sigurnu kupnju putem interneta, za putovanja, a i odlično je rješenje za roditelje koji financijski žele podržati svoju djecu, učenike ili studente.

Konzum je i kroz ovaj zajednički projekt s OTP bankom dokazao da je trgovački lider u uvođenju novih tehnologija i inovativnih ulsuga na hrvatskom tržištu. Konzum će i u budućnosti svoje poslovanje usklađivati s najsuvremenijim svjetskim maloprodajnim trendovima sve kako bi svojim kupcima osigurao tehnološki napredne i inovativne usluge koji im osiguravaju dodanu vrijednost.

 

Kontakt osobe za medije:
Danijela Omelić
tel: 072 201 697
e-mail: danijela.omelic@otpbanka.hr