Važna obavijest klijentima

U tijeku je kampanja slanja poruka elektroničke pošte u ime OTP banke koje sadrže poveznicu na lažnu stranicu internetskog bankarstva OTP banke. Poruke koje napadači šalju dolaze s lažnih domena a ne s legitimne domene OTP banke @otpbanka.hr.

OTP grupa prodaje OTP Romania kupcu Banca Transilvania

Nakon 20 godina poslovanja u Rumunjskoj, OTP grupa prodaje svoju podružnicu OTP Bank Romania. Kupac je rumunjski tržišni lider Banca Transilvania.

Suradnja OTP banke i Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu vrijedna 40.000 eura

OTP banka se ponosi činjenicom kako veliku pažnju poklanja suradnji s akademskom zajednicom. Osim što podupire brojne studentske projekte i inicijative, sudjeluje na konferencijama i radionicama, provodi svoj program stipendiranja studenata slabijeg imovnog stanja i studenata s iznimnim sportskim postignućima, OTP banka u kontinuiranoj suradnji s fakultetima pokušava doprinijeti što boljim uvjetima obrazovanja.

Novi Opći uvjeti i Odluka o naknadama OTP banke d.d.

Od 5. veljače 2024. u primjeni su izmijenjeni Opći uvjeti OTP banke d.d. u kreditiranju fizičkih osoba, a od 1. travnja 2024. izmijenjeni Opći uvjeti poslovanja OTP banke d.d. s fizičkim osobama i Odluka o naknadama.

OTP banka dodijelila značajnu donaciju od 32.975 eura za potrebe KLINIKE ZA NEUROKIRURGIJU KBC-a Zagreb

OTP banka se ponosi činjenicom kako je društveno odgovorno poslovanje sastavni dio poslovnih procesa u banci koja svojim djelovanjem doprinosi pokretanju pozitivnih promjena u područjima gdje posluje.

Novi Opći uvjeti i Terminski plan OTP banke za izvršenje platnih naloga

Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete pružanja usluga platnog prometa za nepotrošače i Terminski plan banke za izvršenje platnih naloga s primjenom od 01. veljače 2024. godine.

Nove naknade za usluge platnog prometa za nepotrošače

Uprava OTP banke usvojila je nove naknade za usluge platnog prometa za nepotrošače koje se primjenjuju od 01. veljače 2024.

Izmjena Odluke o naknadama OTP banke

Uprava OTP Banke je usvojila izmjene i dopune Odluke o naknadama u dijelu naknada po poslovima sa suvlasnicima stambenih zgrada koje stupaju na snagu 01. ožujka 2024.

OTP banka postaje platinasti sponzor hrvatskih olimpijaca

Na temelju petogodišnjeg ugovora koji su u Zagrebu potpisali predsjednik Uprave OTP banke dd. Balázs Békeffy i glavni tajnik HOO-a Siniša Krajač, OTP banka postaje platinasti sponzor hrvatskih olimpijaca.

Sve pogodnosti na jednom mjestu!

Pronađite rješenje za sve vaše potrebe na jednom mjestu! Provjerite prilagođenu ponudu proizvoda i usluga za važne životne trenutke!

Hrvatski