Početak aktivne kampanje OTP MULTI USD 2 fonda bez ulazne provizije

Obavještavamo vas da s 18. rujna 2023. započinje period kampanje tijekom kojeg vam nudimo mogućnost ulaganja vaših sredstava u OTP MULTI USD 2 postojeći investicijski fond s javnom ponudom te rokom dospijeća 23. studeni 2025, denominiranom u USD. Fond će u vremenu svog preostalog trajanja do dospijeća nastojati ostvariti očuvanje početne vrijednosti imovine odnosno porast vrijednosti imovine od 8,38% pri dospijeću (3,78% prosječni godišnji prinos), pretežno ulažući u državne obveznice Republike Hrvatske i SAD-a.

Ova jedinstvena ponuda ima ograničeno trajanje zaključno s 30. rujna 2023. Za vrijeme kampanje, omogućena je uplata sredstava bez ikakve naknade. Minimalni iznos uplate je 1.000,00 USD.

Tijekom perioda kampanje udjeli u Fondu mogu se kupiti u svim poslovnicama OTP banke te putem internet bankarstva (link). Uslugu internet bankarstva također možete ugovoriti u bilo kojoj poslovnici OTP banke.

Klijentima koji ulože sredstva u Fond tijekom perioda kampanje banka će osigurati i uvećanu kamatnu stopu od maksimalno 1% na oročeni depozit u USD valuti ročnosti šest mjeseci.

László Wolf o širenju OTP grupe

László Wolf, član Upravnog odbora i zamjenik predsjednika Uprave mađarske OTP banke, nadležan za Direkciju poslovnog bankarstva u razgovoru s Jamesom Faulknerom s Londonske burze iznio je detalje o rastu i razvoju poslovanja OTP grupe kroz akvizicije, ali i izazove koje su sa sobom nosile u posljednjih nekoliko godina.

Rekonstrukcija poslovnice Dubrava

U petak 15. rujna i subotu, 16. rujna poslovnica Dubrava, na adresi Avenija Dubrava 41, bit će zatvorena zbog preseljena na privremenu lokaciju. Od ponedjeljka, 18. rujna 2023. sve proizvode i usluge banke klijenti mogu koristiti u zamjenskoj poslovnici na adresi Avenija Dubrava 43. Radno vrijeme poslovnice ostaje nepromijenjeno. Klijentima su na raspolaganju i ostale poslovnice na području grada Zagreba.

Novi Opći uvjeti korištenja dnevno-noćnih trezora OTP banke

Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete korištenja dnevno-noćnih trezora OTP banke s primjenom od 11. rujna 2023. godine.

Nove naknade za usluge platnog prometa i uslugu najma sefa za nepotrošače

Uprava OTP banke usvojila je nove naknade za usluge platnog prometa za nepotrošače i uslugu najma sefa za nepotrošače koje se primjenjuju od 01. lipnja 2023.

Novi Opći uvjeti za korištenje usluge OTP m-business za poslovne subjekte

Uprava OTP banke usvojila je nove Opće uvjete za korištenje usluge OTP m-business za poslovne subjekte s primjenom od 1. lipnja 2023. godine.

Novi Terminski plan izvršenja platnih naloga za nepotrošače

Novi Terminski plan izvršenja platnih naloga za nepotrošače primjenjuje se od 20. ožujka 2023. godine.

Novi Opći uvjeti poslovanja

Uprava OTP banke d.d. usvojila je nove Opće uvjete odobravanja kredita suvlasnicima stambenih zgrada koji stupaju na snagu 20. veljače 2023.

Javni poziv za prikupljanje ponuda

OTP banka d.d. Split, Domovinskog rata 61, Split, s danom 14.01.2023. godine objavljuje javni poziv za prikupljanje ponuda za kupnju nekretnine opisane pod „Predmet prodaje“ u vlasništvu OTP banke d.d.

 

I. PREDMET PRODAJE

 

Kamatne stope na depozite po viđenju poslovnih subjekata od 1. siječnja 2023. godine

Po uvođenju eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj od 1. siječnja 2023. godine u primjeni će biti sljedeće kamatne stope na depozite po viđenju poslovnih subjekata.