Visa Classic charge kartica

Visa Classic charge kartica

 

Ne propustite osjećaj pouzdanosti i sigurnosti koji vam pruža Visa Classic charge kartica pri upravljanju vašim financijama! Sve što vam treba je Visa Classic Charge kartica.

Iskoristite pogodnosti

Prihvaćenost širom svijeta

Visa kartice prihvaćene su u trgovačkoj mreži širom svijeta. Visa Classic charge karticom OTP banke možete bez naknade plaćati na svim prodajnim mjestima s oznakom Visa te podizati gotovinu, od 0 do 24 sata na bankomatima s oznakom Visa, u Hrvatskoj i diljem svijeta.

 

Moderni kanali kupovanja

Visa Classic charge kartica omogućuje vam kupnju putem Interneta, TV-a, telefonske ili kataloške prodaje, jednostavnim upisom traženih podataka s kartice. 
Na bankomatima OTP banke Visa Classic charge karticom možete kupovati GSM prepaid bonove (A1, Simpa, Tele2, Tomato i bonbon) kad god vam zatrebaju i po istoj cijeni kao na uobičajenim prodajnim  mjestima.

 

Lakoća plaćanja

Plaćanje Visa Classic charge karticom vrlo je jednostavno koristiti kako na prodajnim mjestima tako i na bankomatima. Prilikom podmirivanja računa, pokažite Visa Classic charge karticu, ukucajte PIN i uzmite kopiju računa. Prije ukucavanja PIN-a provjerite iznos na računu i kopiji.

Plaćanjem Visa Classic charge karticom ostvarujete sve sigurnosne prednosti beskontaktnog plaćanja:

  • kartica je prilikom plaćanja uvijek u vašim rukama, ne dajete ju trgovcu
  • kako bi transakcija bila uspješna, karticu trebate približiti i lagano prisloniti na uređaj za prihvat kartice
  • provodi se samo jedna transakcija plaćanja i kada greškom karticu prislonite dva puta na uređaj
  • kartica se prisloni na uređaj za prihvat kartice i uređaj signalizira autorizaciju kupovine - PIN ili potpis nisu potrebni za kupovinu u iznosu do 100* Kn

iznos vrijedi za plaćanje u Hrvatskoj, a iznosi u drugim zemljama mogu biti različiti 

Ukoliko vam zatrebaju gotovinski iznosi, na raspolaganju su vam bankomati s oznakom Visa u zemlji i svijetu.
Potvrde o izvršenim isplatama gotovine ili obavljenim transakcijama (kupnja) možete kontrolirati u mjesečnom obračunu troškova i tako imati točan uvid u stanje Vašeg računa.

 

Korištenje kartice 

Limiti podizanja gotovine

U okviru dnevnog limita gotovine te ovisno o raspoloživom stanju i ukupnom odobrenom limitu, karticu možete koristiti i za podizanje gotovine na bankomatima i u poslovnicama banaka s istaknutim Visa oznakama u zemlji i inozemstvu. Dnevni limit podizanja gotovine iznosi 4.000,00 kn, a dnevni limit kupovine iznosi 10.000,00 kn.

 

Kontrola troškova

Mjesečni obračun troškova koji će vam banka dostavljati predstavlja evidenciju troškova prethodnog obračunskog razdoblja, a vaš će račun biti terećen s datumom kojeg ste ugovorili. Kroz mjesečni obračun možete provjeriti usklađenost ranije prikupljenih slipova/potvrda o izvršenim transakcijama, s onima navedenima u obračunu. Račun za izvršene usluge u inozemstvu na vašem mjesečnom izvještaju bit će izražen u kunskoj protuvrijednosti. Mjesečnu specifikaciju troškova dostavljamo i na vašu e-mail adresu, a ovu uslugu možete ugovoriti putem Internet bankarstva ili u najbližoj poslovnici OTP banke i za vas je besplatna! 

Pregled osnovnih podataka o Visa Classic charge kartici, promet po kreditnom računu i pregled obavijesti o učinjenim troškovima dostupni su u svakom trenutku u okviru usluge OTPdirekt putem Internet bankarstva ili putem Telefonskog bankarstva pozivanjem Kontakt centra OTP banke na broj telefona 0800 210 021.

Efikasno i u svakom trenutku korištenje kartice možete kontrolirati i putem usluge SMS info.

Dostava izvoda na e-mail adresu

Znate li da informacije o stanju i prometu po tekućem, deviznom i žiro računu, kao i pregled mjesečnih troškova učinjenih vašom kreditnom ili prepaid karticom dostavljamo i na odabranu e-mail adresu? Ova usluga je za korisnike besplatna, a može se ugovoriti u svakoj poslovnici OTP banke ili putem usluge Internet bankarstvo.

 

Kako postati korisnik

Želite li postati korisnik Visa Classic charge kartice, upoznajte se s Općim uvjetima za izdavanje i korištenje charge kartice, popunite Zahtjev za izdavanje Visa Classic charge kartice i dođite u najbližu poslovnicu OTP banke.

Zahtjev za izdavanje Visa Classic charge kartice možete nam poslati i putem usluge OTPdirekt, Internet bankarstvo.

 

Dodatni korisnik

Pouzdanost i sigurnost koju vam pruža Visa Classic kartica pri upravljanju vašim financijama možete priuštiti i vama dragim osobama.