Visa Classic charge kartica

Visa Classic charge kartica

 

Ne propustite osjećaj pouzdanosti i sigurnosti koji vam pruža Visa Classic charge kartica pri upravljanju vašim financijama! Sve što vam treba je Visa Classic Charge kartica.

Iskoristite pogodnosti

Prihvaćenost širom svijeta

Visa kartice prihvaćene su u trgovačkoj mreži širom svijeta. Visa Classic charge karticom OTP banke možete bez naknade plaćati na svim prodajnim mjestima s oznakom Visa te podizati gotovinu, od 0 do 24 sata na bankomatima s oznakom Visa, u Hrvatskoj i diljem svijeta.

 

Moderni kanali kupovanja

Visa Classic charge kartica omogućuje vam kupnju putem Interneta, TV-a, telefonske ili kataloške prodaje, jednostavnim upisom traženih podataka s kartice. 
Na bankomatima OTP banke Visa Classic charge karticom možete kupovati GSM prepaid bonove (VIPme, Simpa, Tele2, Tomato i bonbon) kad god vam zatrebaju i po istoj cijeni kao na uobičajenim prodajnim  mjestima.

 

Lakoća plaćanja

Plaćanje Visa Classic charge karticom vrlo je jednostavno. Dovoljno je na prodajnom mjestu predočiti karticu, potpisati račun i uzeti kopiju. Prije potpisivanja obavezno provjerite iznos na računu, kao i na kopiji. 
Ukoliko vam zatrebaju gotovinski iznosi, na raspolaganju su vam bankomati s oznakom Visa u zemlji i svijetu.
Potvrde o izvršenim isplatama gotovine ili obavljenim transakcijama (kupnja) možete kontrolirati u mjesečnom obračunu troškova i tako imati točan uvid u stanje Vašeg računa.

 

Korištenje kartice 

Limiti podizanja gotovine

U okviru dnevnog i mjesečnog limita gotovine te ovisno o raspoloživom stanju i ukupnom odobrenom limitu, karticu možete koristiti i za podizanje gotovine na bankomatima i u poslovnicama banaka s istaknutim Visa oznakama u zemlji i inozemstvu. Dnevni limit podizanja gotovine iznosi 4.000,00 kn, a mjesečni limit podizanja gotovine iznosi 8.000,00 kn.

Omogućili smo vam korištenje široke mreže bankomata! Klijenti OTP banke od 6. svibnja 2017. godine mogu koristiti bankomate Splitske banke pod istim uvjetima kao i bankomate OTP banke, a u zajedničkoj mreži imamo preko 520 bankomata! Provjerite gdje se nalazi vama najbliži bankomat OTP banke ili odaberite bankomat Splitske banke, sasvim je svejedno...

 

Kontrola troškova

Mjesečni obračun troškova koji će vam banka dostavljati predstavlja evidenciju troškova prethodnog obračunskog razdoblja, a vaš će račun biti terećen s datumom kojeg ste ugovorili. Kroz mjesečni obračun možete provjeriti usklađenost ranije prikupljenih slipova/potvrda o izvršenim transakcijama, s onima navedenima u obračunu. Račun za izvršene usluge u inozemstvu na vašem mjesečnom izvještaju bit će izražen u kunskoj protuvrijednosti. Mjesečnu specifikaciju troškova dostavljamo i na vašu e-mail adresu, a ovu uslugu možete ugovoriti putem Internet bankarstva ili u najbližoj poslovnici OTP banke i za vas je besplatna! 

Pregled osnovnih podataka o Visa Classic charge kartici, promet po kreditnom računu i pregled obavijesti o učinjenim troškovima dostupni su u svakom trenutku u okviru usluge OTPdirekt putem Internet bankarstva ili putem Telefonskog bankarstva pozivanjem Kontakt centra OTP banke na broj telefona 072 201 555.

Efikasno i u svakom trenutku korištenje kartice možete kontrolirati i putem usluge SMS info.

Dostava izvoda na e-mail adresu

Znate li da informacije o stanju i prometu po tekućem, deviznom i žiro računu, kao i pregled mjesečnih troškova učinjenih vašom kreditnom ili prepaid karticom dostavljamo i na odabranu e-mail adresu? Ova usluga je za korisnike besplatna, a može se ugovoriti u svakoj poslovnici OTP banke ili putem usluge Internet bankarstvo.

 

Kako postati korisnik

Želite li postati korisnik Visa Classic charge kartice, upoznajte se s Općim uvjetima za izdavanje i korištenje Visa Classic charge kartice, popunite Zahtjev za izdavanje Visa Classic charge kartice i dođite u najbližu poslovnicu OTP banke.

Zahtjev za izdavanje Visa Classic charge kartice možete nam poslati i putem usluge OTPdirekt, Internet bankarstvo.

 

Dodatni korisnik

Pouzdanost i sigurnost koju vam pruža Visa Classic kartica pri upravljanju vašim financijama možete priuštiti i vama dragim osobama.