Online usluge OTP banke

Online usluge OTP banke

Uz Online usluge OTP banke brzo i lako vodite svoje financije!

Koristeći Online usluge kao što su Internet i Mobilno bankarstvo mnogobrojne financijske transakcije možete obaviti iz vlastita doma. Osim brzine, jednostavnosti i sigurnosti, Internet i Mobilno bankarstvo donose i sljedeće prednosti:

 

  1. Dostupnost 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu
  2. Pristup OTPetici – jedinstvenom programu vjernosti OTP banke
  3. Uvid u stanje i promet po računima
  4. Kupovinu GSM bona u samo nekoliko klikova, bez odlaska u trgovinu
  5. Prijenos novca na drugi račun bez čekanja u redu
  6. Nikad jednostavnije bankarstvo

 

Mobilno bankarstvo 

Omogućuje vam upravljanje vlastitim financijama bilo gdje i u bilo koje vrijeme. Uz posebnu aplikaciju koju možete preuzeti na servisima App Store, Google Play i AppGallery možete brzo i lako obavljati osnovne financijske transakcije ili doći do potrebnih informacija.

Internet bankarstvo 

Omogućuje vam obavljanje brojnih financijskih transakcija bez odlaska u poslovnicu banke uz niže naknade te jednostavan pristup programu vjernosti OTPetica. Usluzi Internet bankarstvo možete pristupiti s računala i mobilnih uređaja uz jednako korisničko iskustvo.

 

 

OTPetica

OTPetica jedinstven je program vjernosti OTP banke koji ti donosi zabavno iskustvo i vrijedne nagrade, potpuno besplatno! Nauči više o proizvodima i uslugama OTPbanke, rješavaj zanimljive izazove i skupljaj bodove koje možeš zamijeniti za odlične pogodnosti i nagrade naših partnera.

Prijavi se odmah! Kako? U OTPeticu se možeš registrirati u svega nekoliko klikova putem linka u mobilnom ili Internet bankarstvu.

 

 

Saznajte više o ostalim uslugama Online bankarstva OTP banke:

3-D Secure