Poslovnica Varaždin na novoj lokaciji

Poslovnica Varaždin će od ponedjeljka, 11.7.2022. poslovati u novouređenom prostoru na adresi Augusta Šenoe 6. Poslovnica će raditi od ponedjeljka do petka od 08:00 do 18:00 sati.

Nova Odluka o naknadama za poslovanje s karticama fizičkih osoba u primjeni od 01.07.2022.

Sukladno zakonskim odredbama te temeljem novoformirane zatezne kamatne stope, obavještavamo vas da je od 01.07.2022. smanjena naknada za kupovine karticom Visa Classic na rate koje se dijele na 2-12 rata.

OTP banka i VK Jug Adriatic osiguranje nastavljaju sponzorsku suradnju

Novim sponzorskim ugovorom s Vaterpolskim klubom Jug Adriatic osiguranje OTP banka je potvrdila svoj dugogodišnji status jednog od najznačajnijih partnera aktualnih prvaka Hrvatske i najtrofejnijeg hrvatskog vaterpolskog kluba.

OTP banka potvrdila partnerstvo Tvrđavi kulture Šibenik

Potpisivanjem dvogodišnjeg ugovora o poslovnoj suradnji danas na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila nastavljeno je lani započeto partnerstvo OTP banke i Tvrđave kulture Šibenik.

Na donacijskom natječaju OTP banke odabrano 35 projekata

U okviru svog programa “Zeleno svjetlo za… bolje društvo“ OTP banka je na javnom natječaju za dodjelu donacija odabrala 35 projekata kojima će dodijeliti ukupno 500.000 kuna.

Objava OTP banke d.d. povezane s održivosti u sektoru financijskih usluga - SFDR uredba – pripadajuća dokumentacija

SFDR uredba – pripadajuća dokumentacija:

 

Priznanje OTP banci - nagrada magazina Global Finance za najbolju Sub-Custodian banku u Hrvatskoj za 2022. godinu

OTP banka potvrdila svoj položaj jedne od vodećih banaka skrbnika. Global Finance časopis je objavio rezultate svog 20. izbora za nagradu najbolje Sub - Custodian banke.