OTP banka nabavlja 100 posto zelenu energiju

Od listopada OTP banka koristi isključivo električnu energiju iz obnovljivih izvora.

Poslovnica Vrbani privremeno na novoj lokaciji

Zbog preuređenja prostora na adresi Horvaćanska 75, poslovnica Vrbani će privremeno poslovati na 1. katu trgovačkog centra Point na adresi Rudeška cesta 169a.

Algebra i OTP banka d.d. nastavljaju suradnju

Algebra i ove godine provodi pripreme za državnu maturu. Svaki polaznik priprema koji koristi ili ugovori paket OTP Indeks ili OTP e-Indeks na dar dobiva 200 kuna na Visa web prepaid kartici.

OTP banka i VK Jug Adriatic osiguranje potpisali novi sponzorski ugovor

Uoči početka nove vaterpolske sezone OTP banka nastavlja s potporom najuspješnijem hrvatskom vaterpolskom klubu.

OTP banka humanitarnim događanjem obilježila prvi rođendan donacijskog programa OTP Zaokruži

U organizaciji OTP banke i Mastercard® obilježen je prvi rođendan donacijskog programa OTP Zaokruži uz Gibonnijev koncert uživo. U sklopu večeri je održana i humanitarna modna revija koju su nosile djelatnice Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj...

Obavijest klijentima

Poštovani klijenti, zbog unaprjeđenja sustava u nedjelju, 19. rujna 2021. u vremenskom razdoblju od 06:30 do 08:30 sati u prekidu će biti usluge Internet i Mobilnog bankarstva.
Zahvaljujemo na razumijevanju.

Opreznim ponašanjem do informacijske sigurnosti

Poštovani klijenti, nastavno na našu obavijest o malicioznim porukama ovim putem vam zahvaljujemo na opreznom i odgovornom ponašanju. U suradnji s nadležnim službama za informacijsku sigurnost u Republici Hrvatskoj poduzeli smo sve potrebne...