OTO Novosti

29.01.2019.
Povodom otvorenja nove poslovnice u trgovačkom centru Mall of Split družili smo se s našim razigranim OTOm. OTO je djeci poklonio OTP zelene balone, torbice i pribor za bojanje raznih svemirskih bojanki, a rado je i pozirao ispred naše nove poslovnice.
12.04.2017.
Već dobro poznata maskota dječje štednje OTP banke, naš vanzemaljac OTO oživio je u igrici koja je svim mališanima i njihovim roditeljima dostupna kao besplatna aplikacija Svemirac OTO. Zabavni sadržaji za djecu bit će tako zanimljiv dodatak sadržajima poput bojanki, priča i popularne OTOpedije koje već nudimo na našoj web stranici. Nova i zabavna igrica omogućava klincima i klincezama da vježbaju osnovne vještine poput brojanja, slaganja, računanja i bojanja i pritom se dobro zabave. Svemirska pustolovina u koju ih vodi OTO savršeno nadopunjuje namjeru da se djeci prenesu znanja i vještine...
02.11.2015.
U okviru programa "Zeleno svjetlo za znanje" OTP banka i ove je godine obilježila Svjetski dan štednje organizacijom posjeta predškolaca i učenika nižih razreda osnovnih škola svojim poslovnicama diljem Hrvatske. Zadarske mališane razveselio je i vanzemaljac OTO, maskota dječje štednje OTP banke. Gotovo sve od stotinjak poslovnica OTP banke u Hrvatskoj ugostile su mališane i njihove tete i učitelje između 26. i 30. listopada, a voditelji poslovnica su im na jednostavan način pojasnili osnovne pojmove vezane uz štednju. Za male posjetitelje OTP banka je pripremila i poklone. Na sam Svjetski...
16.03.2015.
OTP banka je u  suradnji s tvrtkom Zadarski šport, koja upravlja sportskim terenima u vlasništvu Grada Zadra, uredila i opremila novo dječje igralište. Igralište se nalazi u neposrednoj blizini nekadašnjeg Parka radosti kojeg su koristile generacije Zadrana.
31.10.2014.
OTP banka je donirala pet inhalatora Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Zadar kako bi pripomogla pružanju bolje zdravstvene usluge malim pacijentima. Naš mali prijatelj vanzemaljac OTO poigrao se s djecom i odgovarao na njihova znatiželjna pitanja, a svakom je djetetu uručio i poklon paket.
12.10.2014.
U trgovačkom centru Supernova održan je 11. i 12. listopada Dječji sajam Zadar na kojem se moglo kupiti sve što je potrebno bebama, djeci i trudnicama. U bogatom programu sudjelovao je i naš OTO koji se vrlo rado slikao sa svojim malim fanovima.
03.10.2014.
U povodu Svjetskog dana štednje u Zadru su se predškolci i učenici nižih razreda osnovnih škola družili s našim OTOM. Tete u poslovnici banke su im na jednostavan i njihovom uzrastu prilagođen način pojasnile osnovne pojmove vezane uz štednju te primile dječje likovne uratke na temu štednje. Malim posjetiteljima OTO je uručio i prigodni poklon, dječju društvenu igru sa svojim likom.
13.09.2014.
U zabavnom programu Supernova centra Povratak u školu  uz tvoju Supernovu! sudjelovao je i naš OTO. Programom je veselo obilježen početak nove školske godine. Osim plesa i dječje modne revije održan je i „Kviz za odlikaše“. Pobjednicima kviza OTO je uručio vrijedne nagrade. Prigodne poklone dobili su i svi sudionici programa.
12.03.2014.
U ponedjeljak, 10. ožujka je pred prepunim gledalištem održana premijera nove predstave Kazališta lutaka Zadar “Genijalni genije“ u režiji Tamare Kučinović. Ali to nije bila jedina premijera - u kazališnoj radionici izrađena je lutka našeg vanzemaljca OTA, maskote Dječje štednje, koja će najavljivati predstave u kazalištu i koja je najavila premijeru predstave o neshvaćenom geniju Leonardu. Banka je uredila i dva OTO dječja kutka u kazalištu, u foajeu i na galeriji, u kojima se djeca mogu igrati, crtati i svoje crteže ostaviti na panoima.
01.03.2014.
Proslavi otvorenja novouređene dječje igraonice Supernova kids u trgovačkom centru Supernova Zadar se uz brojne male i velike posjetitelje pridružio i naš OTO. Proslava je protekla u karnevalskom duhu, veselo i razigrano, a male maškare rado su pozirale i pohvalile se svojim kostimima. Osim zelenih OTP balona dječica su kući mogla ponijeti mali letak u kojem su svemirske sličice za bojanje, a roditelji i posjetitelji se  informirati o prednostima Dječje planirane štednje!