OTO te vodi u svemirsku pustolovinu!

Već dobro poznata maskota dječje štednje OTP banke, naš vanzemaljac OTO oživio je u igrici koja je svim mališanima i njihovim roditeljima dostupna kao besplatna aplikacija Svemirac OTO. Zabavni sadržaji za djecu bit će tako zanimljiv dodatak sadržajima poput bojanki, priča i popularne OTOpedije koje već nudimo na našoj web stranici.

Nova i zabavna igrica omogućava klincima i klincezama da vježbaju osnovne vještine poput brojanja, slaganja, računanja i bojanja i pritom se dobro zabave. Svemirska pustolovina u koju ih vodi OTO savršeno nadopunjuje namjeru da se djeci prenesu znanja i vještine i mudrosti ali im i pokažu novi i inovativni načine štednje, kako novca tako i prirode, energije i okoliša, dok će za uspomenu moći napraviti i vlastitu fotografiju s OTOM.

Djeca će tako moći slagati zabavne slagalice, pokazati brzinu u prikupljanju zvjezdica, napuniti OTOVU košaricu stvarčicama koje će mu dobro doći na njegovim svemirskim putovanjima te naučiti puno o tome što svaki svemirski putnik mora znati. Simpatični vanzemaljac pokazat će im i kako bojati bojanke na njegovom planetu Štedionu i s njima podijeliti način na koji se tamo računaju godine.

OTOVA svemirska pustolovina dostupna je za uređaje s operativnim sustavima Android i iOS, zato pogledajte naše upute za preuzimanje aplikacije Svemirac OTO