Agro krediti temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi

Agro krediti temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi

Tražite kredit koji će biti najbolji poticaj vašoj poljoprivrednoj proizvodnji? Iskoristite priliku i ugovorite Agro kredit temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi jer ćete tako najlakše financijski premostiti period od predavanja zahtjeva do dobivanja državnih poticaja.

  • odobrenje kredita do iznosa 170% visine poticaja

  • rok otplate do 30 mjeseci

      

Često postavljena pitanja o Agro kreditu temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprovredi


Zainteresirani ste za ponudu?

Često postavljena pitanja i odgovori

Obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrti ili poduzeća koja obavljaju neku od poljoprivrednih djelatnosti i korisnici su državnih potpora (poticaja) u poljoprivredi te se nalaze minimalno u Registru poreznih obveznika (RPO).

Korisnik treba imati otvoren račun za redovno poslovanje u OTP banci d.d. koji se može otvoriti i prilikom podnošenje kreditnog zahtjeva, te isti mora biti prijavljen u Agenciji za plaćanje kao račun na koji se primaju poticaji, ispunjene sve zakonske preduvjete za ostvarivanje prava na potporu, predan jedinstveni zahtjev za potporu u tekućoj godini (elektronički popunjen putem AGRONET-a, potpisan i dostavljen Agenciji za plaćanja) i treba biti od prije u sustavu državnih potpora.

Iznos kredita određuje se temeljem visine isplaćenih potpora u poljoprivredi za prethodnu godinu i zahtjeva za tekuću godinu. Moguće je odobrenje kredita do iznosa 170% visine poticaja.

Otplata kredita je prilagođena isplati sredstava potpore, a maksimalni rok otplate je 30 mjeseci. 

Korisnik kredita plaća kamatu mjesečno/tromjesečno iz vlastitih sredstava. Kredit se zatvara prilikom svake uplate redovnih poticaja od strane Agencije za plaćanje u poljoprivredi, odn. OTP banka d.d. vrši rezervaciju primljenih uplata te prijenos za zatvaranje kredita.

 

Dodatno se informirajte o Agro kreditu temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprovredi ili jednostavno zatražite poziv od djelatnika OTP banke d.d.