Završio je jubilarni #10 INmusic!

Deseti jubilarni INmusic festival održan je na zagrebačkom Jarunu od 22. do 24. lipnja 2015. godine uz potporu OTP banke koja je omogućila beskontaktno plaćanje na festivalu. Uz pomoć OTP banke prošle godine uspješno je uveden sustav beskontaktnog i bezgotovinskog plaćanja na svim festivalskim lokacijama, što se pokazalo iznimno efikasnim zbog čega je OTP banka u partnerstvu s INmusic festivalom, po uzoru na velike svjetske festivale, nastavila s uspješnom praksom korištenja novih tehnologija i modernim uvjetima pružanja usluge. Bezgotovinska i beskontaktna kupnja znači da su se sva plaćanja, izuzev festivalskih memorabilija, na INmusic festivalu i pripadajućem kampu mogla vršiti INmusic festivalskom karticom ili Mastercard PayPass karticama OTP banke kao i ostalim Mastercard i Maestro beskontaktnim karticama. Naši klijenti su svoju Mastercard PayPass prepaid karticu OTP banke mogli nadopunjavati na posebnom TOP-UP pointu OTP banke na festivalskoj lokaciji. U odnosu na prošlu godinu, na ovogodišnjem INmusicu napravljen je značajno veći broj transkacija, posebno s Mastercard karticama.

 

OTP banka je putem svojih poslovnica posjetiteljima festivala omogućila i povrat nepotrošenog novca. Povrat je moguće realizirati u svim poslovnicama OTP banke diljem Hrvatske u periodu od utorka, 30. lipnja do utorka, 7. srpnja 2015., uz obvezno predočenje osobne iskaznice ili putovnice te računa izdanog pri kupovini festivalske kartice.

 

Osim što smo se pobrinuli da sustav plaćanja funkcionira besprijekorno, svojim smo sadržajima dopunili bogatu ponudu koju je INmusic pripremio za svoje posjetitelje. Ove smo godine pripremili OTP Green Point zonu, našu zelenu zonu, u kojoj su posjetitelji mogli uživati u nastupima našeg DJ-a Domagoja i svima dobro poznatih stand-up komičara Aleksa i Vlatka, zvijezda naših prijašnjih kampanja.

 

Procijenjeno je da je ovogodišnji INmusic festival u tri dana posjetilo oko 80 000 posjetitelja iz cijeloga svijeta. Sedmodnevni kamp srušio je prošlogodišnji rekord s 30% više noćenja nego lani. INmusic festival još jednom potvrdio je status jednog od najvećih open-air festivala u Hrvatskoj. Deseto izdanje festivala okupilo je ponajbolje izvođače današnjice: Placebo, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Rudimental, Paolo Nutini, Of Monsters and Men, Eagles of Death Metal, Death Cab For Cutie, La Roux, Black Rebel Motorcycle Club, Future Islands, Frank Turner, Kate Tempest, Mike Skinner i mnoge druge.