OTP banka zlatni sponzor prve večeri 61. Splitskog festivala

Upravo je OTP banka i ove godine prepoznajući novi koncept Festivala, unatoč godini koja je i u životnom i poslovnom smislu pred sve stavila velike izazove, ostala uz Splitski festival podupirući nastavljanje jedne od najljepših splitskih tradicija.

Prilikom potpisivanja sponzorskog ugovora, Zvonimir Akrap član Uprave OTP banke je istaknuo: „Iako smo davno postali nacionalna banka s razvijenim poslovanjem u cijeloj Hrvatskoj, ovdje su naši korijeni i želja nam je da i nadalje potičemo i pomažemo pozitivna zbivanja, događanja i naravno tradicije ovoga grada. Splitski festival je isto tako već odavno pokazao veliki značaj ne samo za Split, nego i za cijelu Hrvatsku, te nam je veliko zadovoljstvo i ove godine podržati održavanje jednog ovakvog događanja.“

Prilikom potpisivanja sponzorskog ugovora, Tomislav Mrduljaš direktor Dalmacija koncerta, organizatora Splitskog festivala se prigodnim riječima zahvalio: „U najtežim gospodarskim trenutcima imali smo dovoljno hrabrosti i vizije napraviti jednu novu priču u kojoj po prvi puta Splitski festival širimo izvan kolonada Prokurativa, na prostore grada, poput Rive, Peristila, Trga Gaje Bulata, sa željom da cijeli grad uživa zajedno sa gostima, a kada je najteže, tu su i najbolji da pomognu, upravo poput OTP banke koje je uvijek uz nas i koja nam je, poput pravog prijatelja, dala značajno ruku kada je bilo najteže.“

Ove godine organizator je, imajući u vidu visoku razinu cijele organizacije ovogodišnje manifestacije, ekskluzivni koncert otvorenja 61. Splitskog festivala stavio u vrhunsku razinu produkcije, a glazbena diva kao što je Doris bio je prvi izbor za otvaranje ovogodišnjeg Splitskog festivala.

Ekskluzivni koncert otvaranja 61. Splitskog festivala nastupom hrvatske glazbene dive Doris Dragović održat će se u četvrtak 8.7.2021. godine s početkom u 21:30h.