Predstavljamo Hrvatsku u konkurenciji za prestižnu nagradu

Povjerenstvo European Business Awards odabralo je OTP banku za hrvatskog “nacionalnog prvaka“ u kategoriji najboljeg poslodavca. Kao hrvatski predstavnik u ovoj kategoriji OTP banka će se natjecati u drugom krugu selekcijskog postupka koji počinje u rujnu, a uz mišljenje stručnog žirija o dobitnicima će odlučiti i javno glasovanje.

OTP banka Hrvatska jedna je od devet hrvatskih kompanija proglašenih “nacionalnim prvakom“ nagrade European Business Awards koju dodjeljuje RSM International, globalna mreža računovodstvenih i konzultantskih kuća, te će nastaviti natjecanje za europsku nagradu poslovne izvrsnosti u kategoriji najboljeg poslodavca. Stručni žiri sastavljen od cijenjenih poduzetnika, akademika i gospodarstvenika odlučit će o dobitnicima nagrade Ruban d’Honneur, a glasovanje publike odlučit će o “prvacima javnosti“ za svaku zemlju. Prestiž natjecanja pokazuje činjenica da je prošle godine o odabiru laureata odlučivalo više od 93.000 glasova, a više od 400.000 ljudi posjetilo je službenu stranicu nagrade tijekom natjecanja.
Izuzetno smo ponosni što smo prepoznati kao jedan od predvodnika u primjeni dobrih poslovnih praksi na području Hrvatske i veselit će nas ako OTP banka ovim postane poznata kao odgovoran poslodavac i na europskoj razini. European Business Awards svake godine nagrađuju najdinamičnije i najinovativnije poslovne subjekte u Europi, a nama bi takvo priznanje uistinu puno značilo pa ćemo se stoga nastojati dobro pripremiti za daljnje natjecanje“, izjavila je direktorica Direkcije organizacije i upravljanja ljudskim potencijalima OTP banke Damira Burčul.

European Business Awards nagrade su koje prepoznaju izvrsnost, najbolje prakse i inovacije, a nagrađivanjem najboljih želi se pružiti dobar primjer poslovnoj zajednici, istaknuti osobni i organizacijski uspjeh, ali i pružiti platformu za aktivnu raspravu o poslovnoj izvrsnosti. Nagrade se dodjeljuje posljednjih osam godina, tijekom kojih se u natjecanje prijavilo više od 24.000 poslovnih subjekata iz 33 zemlje.

 

Kontakt osoba za medije:

OTP banka
Danijela Omelić
072 201 697
danijela.omelic@otpbanka.hr
European Business Awards
Vanessa Wood
+44 (0) 796 6666 657
vanessa.wood@businessawardseurope.com