OTP banka i VK Jug Adriatic osiguranje nastavljaju sponzorsku suradnju

Novim sponzorskim ugovorom s Vaterpolskim klubom Jug Adriatic osiguranje OTP banka je potvrdila svoj dugogodišnji status jednog od najznačajnijih partnera aktualnih prvaka Hrvatske i najtrofejnijeg hrvatskog vaterpolskog kluba.

Na bazenu u Gružu svečano je potpisan novi sponzorski ugovor kojim OTP banka nastavlja više od dva desetljeća dugu tradiciju pružanja potpore dubrovačkim vaterpolistima.

U ime OTP banke ugovor je potpisao predsjednik Uprave Balázs Békeffy, koji je tom prilikom istaknuo: „Čestitam Jugu na osvajanju još jednog naslova prvaka Hrvatske. Kao banka koja je duboko vezana uz Dubrovnik i koja njeguje vrijednosti ovoga grada, ponosni smo i raduje nas što smo kroz duge godine imali priliku biti uz Jug i podržavati vas u ostvarenju vaših uspjeha, a što ćemo nastaviti i ubuduće. Profesionalnim pristupom svakoj utakmici, srčanošću i vrhunskom igrom pokazujete da ste momčad u kojoj vlada pobjednički duh.“

Predsjednik VK Jug Adriatic osiguranja, Tomislav Dumančić zahvalio je dugogodišnjem sponzoru ističući: “Svojim sponzorskim programom OTP banka uvelike pomaže i podržava očuvanje kulture i tradicije te aktivno sudjeluje u stvaranju boljih uvjeta rada i djelovanja VK Jug Adriatic osiguranje. U ime igrača bivših, sadašnjih i budućih, stručnog tima, svih vjernih navijača kao i uprave kluba od srca zahvaljujem OTP banci na dugogodišnjoj suradnji, a ponajviše na ustrajnosti kojom se kreirala čvrsta i stabilna veza između VK Jug Adriatic osiguranje i  OTP banke koja je rezultirala vrhunskim postignućima na radost i ponos  svih građana Dubrovnika.”