OTP banka i KK Zadar potpisali novi sponzorski ugovor

KK Zadar ulazi u novu sezonu s potporom svog stalnog partnera. OTP banka je novim sponzorskim ugovorom potvrdila svoj dugogodišnji status jednog od najznačajnijih i zasigurno jednog od najdugovječnijih partnera Košarkaškog kluba Zadar. U press salonu Sportskog centra Višnjik Ugovor su svečano potpisali predsjednik uprave OTP banke Balázs Békeffy i direktor KK Zadar Željko Žilavec. 

Prilikom potpisivanja ugovora Balázs Békeffy je istaknuo: “Ni sada kada smo 4. najveći igrač na financijskom tržištu u Hrvatskoj, nećemo zaboraviti grad gdje su naši korijeni i odakle su izrasle naše grane. Živimo u ovom gradu zajedno s građanima Zadra i točno znamo koliko je košarka dio ovog grada i što znači KK Zadar i upravo zbog toga je uvijek bio u centru pažnje i naše banke. Ova banka je od svog osnivanja uz Klub i danas s novim ugovorom nastavljamo našu bitnu tradiciju - ostajemo banka partner ovog velikog kluba. U ime cijelog tima OTP banke i svoje osobno želim Klubu i navijačima uspješnu sezonu.“

Nakon toga medijskim predstavnicima obratio se i Željko Žilavec:“Zahvaljujem direktoru Békeffyju na motivirajućem izlaganju i drago nam je što se suradnja nastavlja. OTP je jedan od glavnih sponzora KK Zadra, iskreno se nadam da će suradnja uroditi plodom i zlatnim sjajem. Drago mi je što je OTP prepoznala trud i rad uprave da se klub organizira i diže i nadam se da će se suradnja nastaviti i u idućem razdoblju.”

Suradnja OTP banke i Košarkaškog kluba Zadar traje već skoro pola stoljeća. Iako je u banci kroz to vrijeme bilo puno promjena, mijenjalo se ime, banka je rasla u Dalmaciji pa u Hrvatskoj, suradnja s KK Zadrom je stalna i stalno se nadograđuje. KK Zadar i OTP banka su i upotpunili svoju partnersku suradnju uključenjem KK Zadra u program vjernosti OTP banke - OTPetica, omogućujući vjernim klijentima banke i navijačima Zadra jednostavnu i izuzetno povoljnu kupnju ulaznica i godišnjih pretplata.