OTP banka generalni pokrovitelj Splitskog ljeta i kazališne sezone HNK Split

Potpisivanjem novog ugovora s Hrvatskim narodnim kazalištem u Splitu na najavnoj konferenciji za medije otvorenja Splitskog ljeta OTP banka potvrdila partnerstvo koje traje već preko tri desetljeća.

Ugovor su potpisali u ime OTP banke član Uprave Zvonimir Akrap i intendant HNK Split Srećko Šestan.

Veliko mi je zadovoljstvo što nastavljamo preko tri desetljeća dugo partnerstvo splitskog kazališta i OTP banke. Tradicija i partnerstvo su jako važni elementi naših vrijednosti i na ovaj način još jednom dokazujemo našu povezanost i s gradom Splitom, i sa svim važnim događanjima u gradu Splitu.  Čast nam je ime naše banke povezati upravo sa „splitskim teatrom“ koji je bio i ostao centar kulture Splita i s najznačajnijim kulturnim događanjem ovoga ljeta – Splitskim ljetom. Čestitam i 68. rođendan Splitskom ljetu, a kad vidimo program za ovo ljeto još sam ponosniji što  i OTP banka pomaže očuvanju ovog događanja i uvjeren sam da moje mišljenje dijele svi naši klijenti, a posebno građani Splita. Siguran sam da ćemo svi uživati u ovom Splitskom ljetu, kao i u sljedećoj kazališnoj sezoni, a OTP banka će biti uz vas cijelim putem.” izjavio je prilikom potpisivanja ugovora član Uprave OTP banke Zvonimir Akrap.

Zadovoljstvo nastavkom uspješne suradnje istaknuo je i intedant HNK Split i ravnatelj Splitskog ljeta Srećko Šestan: “Nije prazna fraza reći kako ovako ambiciozan program Splitskog ljeta, te onaj predstojeće kazališne sezone, ne bismo mogli realizirati bez suradnje s OTP bankom. U sve težim financijskim okolnostima značaj ove suradnje sve je veći i zbog toga iskazujem zahvalnost upravi OTP banke ne samo u ime kazalšnih umjetnika i djelatnika nego i u ime svih građana Splita. Pred nama, umjetnicima i realizatorima Festivala, sad je zadatak da opravdamo povjerenje koje nam Banka ukazuje već pune 33 godine i da program realiziramo na najvišoj umjetničkoj razini.”