OTP banka donirala 180.000 kuna

Donacijom u iznosu od 180.000 kuna premijernoj izvedbi drame “Dundo Maroje” Marina Držića OTP banka nastavlja s dugogodišnjom tradicijom podupiranja Dubrovačkih ljetnih igara. Na konferenciji za novinare u povodu premijere Josipa Vodenac, direktorica Poslovnog centra Dubrovnik i južna Dalmacija, uručila je ček Krešimiru Dolenčiću, intendantu Dubrovačkih ljetnih igara.

Držićeva najizvođenija komedija “Dundo Maroje“ u režiji Krešimira Dolenčića i izvedbi Festivalskog dramskog ansambla igrat će se na Držićevoj poljani od 9. do 12. kolovoza. U izvođenju ponajboljih glumaca iz pet kazališnih kuća; studenata, doajena glumišta, „Dundo Maroje“ 2014. godine postavlja pitanje o očevima i djeci, što ostavljamo u nasljeđe i kakav Grad ostavljamo svojoj djeci.

OTP banka je već dvadeset godina pokrovitelj Dubrovačkih ljetnih igara, na što smo izuzetno ponosni. Osobito nam je drago što ove godine podupiremo dramsku premijeru „Dundo Maroje“ našeg sugrađanina Marina Držića u izvedbi Festivalskog dramskog ansambla", rekla je prigodom uručenja čeka Josipa Vodenac.

Podsjećamo, OTP banka je kao donator dramske premijere “Dundo Maroje“ pripremila i dodatne pogodnosti za svoje klijente, korisnike Mastercard PayPass debitne ili prepaid kartice. Prvih 40 klijenata koji su kupili ulaznicu za dramsku premijeru Dubrovačkih ljetnih igara "Dundo Maroje" beskontaktnom transakcijom Mastercard PayPass karticom OTP banke platili su je po promotivnoj cijeni od 99 kuna.

 

Kontakt osoba za medije:
Danijela Omelić
tel: 072 201 697
e-mail: danijela.omelic@otpbanka.hr