OTP banka donirala 180.000 kuna Dubrovačkim ljetnim igrama za dramsku premijeru „Pod balkonima“

Za premijernu izvedbu drame Ranka Marinkovića “Pod balkonima” OTP banka donirala je 180.000 kuna, čime je nastavila dugogodišnju tradiciju podupiranja Dubrovačkih ljetnih igara.

Na konferenciji za novinare održanoj u povodu premijere Ante Režić, direktor Poslovnog centra Dubrovnik i južna Dalmacija, uručio je ček intendantici Igara Dori Ruždjak Podolski. „Već više od desetljeća traje suradnja između OTP banke i Dubrovačkih ljetnih igara, suradnja koja nas posebno veseli jer u našem svakodnevnom radu na različite načine želimo sudjelovati u životu zajednice u kojoj poslujemo. Dubrovnik je jedna od naših važnih domicilnih regija pa je ova tradicionalna donacija naš doprinos njegovom kulturnom životu po kojem je poznat u Hrvatskoj i u svijetu. Vjerujem da će se suradnja OTP banke i Igara nastaviti i u godinama koje su pred nama“, izjavio je ovom prigodom Ante Režić.

Predstava „Pod balkonima u režiji Daria Harjačeka i izvedbi Festivalskog dramskog ansambla igrat će u parku sveučilišnog kampusa u Dubrovniku od 18. do 22. kolovoza 2018. godine.

OTP banka u okviru svog programa društveno odgovornog poslovanja "Zeleno svjetlo za kulturu" već dugi niz godina podupire dramske premijere Dubrovačkih ljetnih igara. Uz potporu banke dramski program Dubrovačkih ljetnih igara obogaćen je brojnim predstavama. „Priča o vojaku“, „Grižula“, „Ondine“, „Orestija“, “Arkulin”, “Skup”, „Na taraci“, „Revizor“, „Kate Kapularica“, „Dundo Maroje“ „Dubrovačka trilogija“, „Kafetarija“ i „Držić – Viktorija od neprijatelja“ samo su neke od njih.