Izjave naših partnera

OVB Allfinanz zastupanje d.o.o.

Elementarni dio koncepta uspjeha OVB-a su naši partneri i naša dugogodišnja povezanost koja se temelji na međusobnom povjerenju, visokim standardima kvalitete i učinkovitoj suradnji. S obzirom na to da je OVB zastupljen u 15 zemalja diljem Europe, OTP banka d.d. i OVB vrlo uspješno surađuju u različitim zemljama, a posebno u Hrvatskoj. Kroz zajedničku suradnju koja traje još od davne 2014. godine, OTP banka d.d. je uvijek bila pouzdan, odgovoran i profesionalan partner koji se, vodeći se svojim načinom rada i razmišljanja, izvrsno uklopio u vrijednosti koje zastupa i OVB. Iznimno nas veseli što je OTP jedan od naših najboljih partnera i što ćemo i u budućnosti zajedno slijediti cilj kako bismo naše klijente doveli korak bliže njihovom osobnom zadovoljstvu.

Detlef Müller
Predsjednik Uprave

Be-On savjetovanje d.o.o.

Be-On savjetovanje d.o.o. je društvo registrirano za financijsko savjetovanje i kreditno posredovanje. Naš tim posluje u sastavu dva osnivača (direktora), voditelja ureda te tri financijska savjetnika. Tim je dinamičan i vrlo aktivan. S obzirom na to da naše društvo njeguje individualan pristup svakom klijentu te za naše klijente pronalazimo tailor-made rješenja, OTP banku d.d. smo prepoznali kao stručnog i pouzdanog partnera koji ima jednak način postupanja sa svojim klijentima uz vrlo konkurentne proizvode te stremi stalnom poboljšavanju i nadogradnji.Vjerujemo da ćemo i ubuduće nastaviti razvijati i još više unaprjeđivati našu zajedničku suradnju na obostrano zadovoljstvo.

Sabine Gradištanac Škrgatić
Direktor

Empanda d.o.o.

Empanda d.o.o. je agencija koja djeluje na tržištu kreditnog posredovanja dugi niz godina i njeni djelatnici imaju veliko iskustvo i znanje vezano uz kreditne proizvode i proizvode osiguranja. U odnosu na konkurenciju nas izdvajaju iskustvo, ali i pojedina specijalizirana znanja, posebno uz područje svih vrsta osiguranja za pravne osobe, kao i iskustvo ključnih osoba u tvrtki u bankarskom sektoru. Biti partner OTP banke za nas znači čast, obvezu i poslovnu priliku.

Stribor Erega
Direktor

Euro financije d.o.o.

Tvrtka Euro financije je tvrtka koja se bavi kreditnim posredovanjem u potrošačkom kreditiranju tri godine, međutim djelatnici i suradnici koji čine tim imaju i preko 15 godina iskustva u bankarskom sektoru. OTP banka d.d. se ne boji preuzeti jednu od glavnih uloga na tržištu kreditiranja građanstva te se ne boji konkurencije pa nama kao partneru daje dodatan poticaj da budemo jedan od kotačića. Upravo zato OTP banku d.d. smatramo ključnim partnerom i radujemo se nastavku zajedničke suradnje te vidimo još prostora da našu suradnju podignemo na veću razinu i veselimo se zajedničkom stvaranju budućnosti.

Katarina Mindek
Direktor

Grzunov consulting j.d.o.o.

Dugogodišnji rad u bankarskom sektoru, između ostalog usko povezan s radom s kreditima za fizičke osobe, omogućio mi je izvrsno poznavanje svih bankarskih proizvoda, posebno kredita. S OTP bankom d.d. ostvarujem kvalitetnu poslovnu suradnju s ciljem ispunjenja želja i potreba klijenata.

Srđan Grzunov
Direktor

Media fortis d.o.o.

Media Fortis uspostavlja jako dobre kontakte u kvalitetnim firmama kao bazen manje rizičnih i kvalitetnih klijenata te prema klijentima i partner bankama uvijek imamo korektan i otvoren odnos i to nam je najbitnije u poslovanju. U Media Fortisu OTP banku d.d. smatramo izuzetno bitnim partnerom i sa zadovoljstvom ostvarujemo suradnju. Sva naša komunikacija protječe vrlo jednostavno, s uvijek jasno definiranim ciljem. U ovoj godini dobili smo licencu za stambeno potrošačko kreditiranje s OTP bankom d.d. te širimo i taj segment poslovanja.

Jurica Barbarić
Direktor

Nitor grupa d.o.o.

Nitor grupa d.o.o. osnovana je s ciljem pružanja usluga financijskog posredovanja pri kreditiranju te stručnog financijskog savjetovanja. Pružamo najbolju moguću uslugu posredovanja te financijskog savjetovanja fizičkih i pravnih osoba. Efikasan rad tvrtke, odnosno njenih zaposlenika s dugogodišnjim iskustvom, prepoznat je diljem Republike Hrvatske.

Svakom klijentu posvećujemo dovoljno vremena kako bismo razmotrili njegove ciljeve, potrebe i želje, a velik broj dobivenih preporuka je dokaz dobro obavljenog posla. Poznavanje prednosti i stalno praćenje financijskog tržišta iznutra te kontinuirana edukacija naših djelatnika omogućuje nam da efikasno i brzo odgovorimo na sve zahtjeve naših klijenta. Profesionalnost, entuzijazam i aktivno djelovanje u cilju postavljanja kreditnog posredovanja i financijskog savjetovanja na višu razinu prepoznaju i naši ključni partneri na financijskom tržištu.

Marino Lokas
Direktor

NORD poslovanje d.o.o.

OTP banka d.d. se prilagođava potrebama klijenta, stoga mi je bitna suradnja s bankom koja je unatoč svojoj veličini fleksibilna i prati klijenta u ispunjavanju njegovih želja.

Edvina Lukšija Fabić
Direktor

SINERGIJA projekt d.o.o.

SINERGIJA projekt d.o.o. za svoje klijente preuzima svu brigu oko pronalaska kredita s najboljim uvjetima na tržištu bez čekanja u redu. Pratimo klijente kroz cijeli proces i pomažemo kod ispunjavanja svih potrebnih obrazaca, sve do isplate u banci te nas to čini stručnim prilikom pronalaska najboljeg rješenja za naše klijente. S obzirom na to da je OTP banka d.d. jedna od najvažnijih i najznačajnijih financijskih institucija u Republici Hrvatskoj sa zadovoljstvom surađujemo u području kreditiranja te imamo zajedničku misiju i ciljeve, a to je brzo, učinkovito, pravovremeno i profesionalno pružanje najkvalitetnijih proizvoda i usluga našim klijentima. Kako je OTP banka d.d. u društvu SINERGIJA projekt d.o.o. prepoznala kvalitetnog partnera koji može unaprijediti njeno poslovanje i pružanje najkvalitetnijih proizvoda i usluga, ovaj odnos je čista OTPetica.

Morana Crnko
Direktor

OPERETA ULAGANJA d.o.o.

Opereta ulaganja d.o.o bavi se kreditnim posredovanjem gdje naš tim stručnih i srdačnih osoba pomaže klijentu u pronalaženju kredita koji najbolje odgovara njegovim individualnim potrebama. Naši odnosi i suradnje temelje se na dugogodišnjem znanju i iskustvu u bankarstvu, a najveća nam je vrijednost preporuka zadovoljnog klijenta. Sa zadovoljstvom surađujemo s OTP bankom koja je prepoznata svojim radom pružanja vrhunske usluge klijentima. Svojom ponudom ističe se u području kreditiranja građanstva, a zajedničkim snagama osiguravamo našim klijentima realizaciju potrošačkog kredita uz gradnju dugoročnog odnosa povjerenja.

Martina Mataić Škugor
Direktor