Mobilno bankarstvo

OTP banka uvela je novu uslugu mobilnog bankarstva pod nazivom OTP m-banking. OTP m-banking može koristiti svaki klijent koji u banci ima otvoren tekući račun, a aktivira se na Androidima. Uskoro će se pokrenuti i aplikacija za iPhone.

OTP m-banking još je jedan korak u kreiranju modernih proizvoda koje je banka započela razvijati prije nekoliko godina uvođenjem Visa web prepaid kartice, a nastavila Smart PIN-om i Mastercard PayPass karticom. Mobilnim bankarstvom klijentima se omogućuje korištenje financijskih usluga i obavljanje transakcija uz puno veću slobodu kretanja.
OTP m-banking zasebno je razvijena aplikacija koja je djelomično ekvivalent postojećoj aplikaciji elementa internet bankarstva. Sučelje transakcija prilagođeno je manjim zaslonima pametnih telefona, a u funkcionalnom smislu podržane su najčešće korištene online platne i pregledne transakcije. Usluga korisniku omogućava upravljanje vlastitim financijama bilo gdje i bilo kada. Pored klasičnih financijskih platnih i preglednih transakcija, otvoreni dio aplikacije sadrži i niz korisnih funkcija od kojih izdvajamo karte i navigaciju do najbližeg bankomata ili poslovnice OTP banke, uvid u tečajnu listu banke te demo verziju aplikacije. Aplikacija i usluga razvijene su uz najviše standarde bankarskog poslovanja i sigurnosti.

Uslugu mobilnog bankarstva moguće je ugovoriti u bilo kojoj poslovnici OTP banke ili putem Internet bankarstva (jednako kao i aplikaciju OTP m-token). Aktivaciju aplikacije moguće je napraviti na pametnim mobilnim telefonima s Android operativnim sustavom. U pripremi je i verzija za Apple iOS (iPhone) platforme.

 

Kontakt osoba za medije:
Danijela Omelić
tel: 072 201 697
e-mail: danijela.omelic@otpbanka.hr