Volkswagen Up! u rukama Sanjice Plečko

U sjedištu OTP banke, priređivača nagradne igre „Zeleno svjetlo za pokret“, izvučena su 33 dobitnika atraktivnih nagrada. Prvu nagradu, osobni automobil Volkswagen Up!, osvojila je Sanjica Plečko iz Selnoga u Krapinsko-zagorskoj županiji.

Ivana Lončar Mašina, direktorica Direkcije marketinga i korporativnih komunikacija, uručila je ključeve automobila Sanjici Plečko u sjedištu OTP banke u Zadru. Ostali dobitnici svoje će  nagrade (bicikl Paris, bicikl New York i 30 uređaja Apple iPod shuffle) dobiti poštom.
Bila sam ugodno iznenađena što je baš moje ime izvučeno u mnoštvu imena koja su se natjecala za ovu vrijednu nagradu. Klijent sam OTP banke već nekoliko godina i jako me veseli da se banka i na ovaj način trudi zaslužiti vjernost svojih klijenata“, rekla je gospođa Plečko ovom prilikom.

Dobitnici nagradne igre „Zeleno svjetlo za pokret“ izvučeni su kompjutorskim izvlačenjem 15. siječnja u sjedištu priređivača nagradne igre, OTP banke.
Nagradna igra „Zeleno svjetlo za pokret“ trajala je od 15. listopada do 31. prosinca 2012., a bila je namijenjena korisnicima kartice Visa Classic na rate. Sa svakom transakcijom karticom Visa Classic na rate OTP banke na brojnim prodajnim mjestima, uključujući i internetske kupnje, korisnici Vise na rate (izuzev zaposlenika OTP banke) sudjelovali su u nagradnoj igri uz mogućnost osvajanja jedne od atraktivnih nagrada.
Imena dobitnika nagrada pogledajte ovdje.

 

Kontakt osoba za medije:
Danijela Omelić
tel: 072 201 697
e-mail: danijela.omelic@otpbanka.hr