Poziv za sudjelovanje u natječaju

OTP banka d.d., Domovinskog rata 61, Split

OGLAŠAVA

prodaju potraživanja

 

I. OTP banka d.d. (u daljnjem tekstu: Banka) objavljuje poziv za iskazivanje interesa za kupnju potraživanja Banke. Predmet prodaje su potraživanja Banke prema poslovnom subjektu okvirnog ukupnog iznosa od 180 milijuna kuna na dan 28.10.2022. godine, a koje potraživanje je osigurano dvjema poslovnim nekretninama u Dalmaciji.

 

II. Pozivaju se svi zainteresirani da se obrate Banci pisanim putem na adresu OTP banka d.d., Domovinskog rata 61, 21000 Split, Odjel interne naplate za pravne osobe, s naznakom „Prodaja potraživanja“ ili putem elektroničke pošte na adresu ivan.bogdan@otpbanka.hr , s naznakom „Prodaja tražbine“.

 

 

III. Prilikom iskazivanja interesa potrebno je navesti:

- ime i prezime/tvrtku potencijalnog kupca imovine, uz naznaku da li se cijena plaća vlastitim sredstvima; 

 

- izjavu kojom potencijalni kupac potvrđuje da je upoznat s obvezama kupca iz Odluke o kupoprodaji plasmana kreditnih institucija Hrvatske narodne banke, Narodne novine br. 127/2014 i br. 24/2018

 

IV. Zainteresirani se mogu obratiti Banci, odnosno iskazati interes kao što je gore navedeno, zaključno s 16.11.2022. godine, nakon čega će se sa zainteresiranim kupcima potpisati ugovor o povjerljivosti podataka. Nakon potpisivanja ugovora o povjerljivosti podataka zainteresiranim kupcima imovine bit će omogućen uvid u relevantne podatke i dokumentaciju u svrhu dubinskog snimanja.

 

V. Banka zadržava pravo u bilo kojem trenutku bez davanja obrazloženja odustati od prodaje, ne prihvatiti bilo koju ili sve ponude, bez pisanog obrazloženja.