Kasabian zaokružio INmusic #12!

Najspektakularnije izdanje INmusic festivala u povijesti njegovog održavanja završeno je uz senzacionalne nastupe Kasabian, Flogging Molly i Slaves!

Nad jarunskim jezerom u popodnevnim satima nadvili su se oblaci, a čak ni prava ljetna, srećom kratkotrajna, oluja nije obeshrabrila sjajne Human, Clone Age, Fiona’s Run, Ogenj, Shin i Danko Jones i njihove odlične nastupe!

Sunce se ponovno pojavilo za vrijeme nastupa legendi world music glazbe, jedinstvenih Orchestra Baobab, čijim plesnim ritmovima nije mogla odoljeti publika okupljena ispred OTP World Stagea! U intimnom festivalskom kazalištu Zijah Sokolović sa svojim “CABAres CABArei” publiku je kroz brojne pošalice naučio i pokoju životnu mudrost.

Na Balkan Goes North Stageu predstavili su se DJ Hardman, Octopus Ride, Chepos’ Cave, i DJ NKOSI, a Sunshine Madness i Porto Morto zastupali su nove hrvatske nade na Hidden Stageu.

Kao posebna plesna i iznimno pozitivna poslastica Main Stage INmusica pokorili su miljenici publike - Flogging Molly i u svom posebnom stilu priredili još jedno nezaboravno koncertno druženje!

Žestoki Slaves užarili su atmosferu na OTP World Stageu i publiku zagrijali za vrhunac večeri -  njihove   prijatelje, eksplozivne Kasabian.

Odlično raspoloženi Kasabian publiku su od prve do zadnje pjesme držali u stanju apsolutnog oduševljenja te spektakularnim nastupom zaokružili trijumfalno dvanaesto izdanje INmusic festivala.

Publiku će idućih nekoliko sati zabavljati kultni Booka Shade, Antenat, Yem Kolektiv i DJ Veles čime će u rano jutro INmusic #12 i službeno zatvoriti svoja vrata. Jedinstvena replika Teslinog tornja tijekom cijele godine podsjećati će na sjajne INmusic trenutke i dobru energiju te odašiljati pozive na INmusic festival #13.

Vidimo se za godinu dana, na istom mjestu i s novim sjajnim festivalskim glazbenim programom!