OTPetica – najlakši put do nagrada

OTPetica

OTPetica je jedinstveni program vjernosti OTP banke u kojem se ne nagrađuje samo korištenje naših usluga i proizvoda. Nagradne bodove možeš prikupiti i rješavanjem raznih izazova uz koje ćeš se zabaviti i nešto naučiti!

Bodove u OTPetici možeš zamijeniti za nagrade naših partnera kao što su Flixbus, A1, Mikronis, Konzum, DM ili ekupi pa čak i ulaznice za razna kulturna ili sportska događanja.

Ako će ti dobro doći 15% popusta na sve linije Flixbusa ili popust prilikom kupovine elektroničke opreme ili smartphonea, ako svako toliko odeš u kazalište ili na utakmicu i nemaš ništa protiv vaučera u trgovinama kao što su Konzum ili DM prijavi se što prije i počni skupljati nagradne bodove u OTPetici!

Kako?

OTPetica je web aplikacija kojoj je pristup omogućen putem Internet ili Mobilnog bankarstva i pogodi – ove usluge su u paketu OTP Indeks besplatne!

Naša preporuka je Mobilno bankarstvo - usluga koja ti omogućuje obavljanje niza jednostavnih online transakcija i naravno jednostavan pristup OTPetici baš u svakom trenutku.

Dovoljan je samo jedan odlazak u poslovnicu banke da se ubuduće viđamo manje. Dogovori sastanak u poslovnici, ugovori uslugu mobilno bankarstvo u paketu Indeks i postani zadovoljni korisnik OTPetice!