OTP banka nastavlja sponzorsku suradnju s HNK Hajduk

Dugogodišnje partnerstvo i suradnja HNK Hajduk i OTP banke produžuje se na još sljedeće dvije godine. Ugovor su danas svečano u Bijelom salonu na Poljudu potpisali predsjednik Uprave HNK Hajduk Lukša Jakobušić te član Uprave OTP banke Zvonimir Akrap. Potpisivanju ugovora su prisustvovali Ivan Matana, član Uprave HNK Hajduk te Silvija Bareša, direktorica korporativnih komunikacija OTP banke.

Čelni čovjek Bijelih nije krio zadovoljstvo produženjem suradnje te zadržavanjem najdugovječnijeg sponzora Kluba.

- OTP je naš najdugovječniji sponzor. Iako se možda čini da smo malo duže pregovarali, htjeli smo dignuti suradnju na malo veću razinu. Drago mi je da smo potpisali na dvije godine i da će svi naši navijači imate dodatne koristi od posebnih paketa koje će prezentirati OTP, ali će samim time i Hajduk imati dodatne pogodnosti. Veselimo se nastavku suradnje, OTP kao sponzor ostaje na dresu, na rukavu. Pomno biramo koga stavljamo na dres – poručio je predsjednik Jakobušić.

U tijeku je priprema zajedničkog projekta gdje će OTP banka zajedno u suradnji s Hajdukom predstaviti novi proizvod namijenjen navijačima. O samom projektu će se informirati javnost kada se finaliziraju svi detalji proizvoda.

- OTP banka je ponosna što podržava mnoge značajne tradicije u različitim  područjima diljem Hrvatske, gdje poslujemo. Split i Dalmacija kao naša domicilna regija uvijek su zauzimali posebno mjesto kako u našim poslovnim nastojanjima i planovima, tako i u društveno odgovornom poslovanju kojim želimo doprinijeti pozitivnim zbivanjima svih društvenih aktivnosti. Partnerstvo s gradom Splitom, kao i svim značajnim institucijama ovoga grada uvijek su bili bitan dio banke koja upravo Hajduk podržava već desetljećima. A znamo kako Hajduk i Split ne možemo dijeliti. Ponosni smo što nastavljamo ovo partnerstvo, te se veselimo svim sportskim uspjesima Kluba, a meni kao navijaču Hajduka srce uistinu zaigra kada vidim ovosezonsku tablicu – izjavio je prilikom potpisivanja ugovora g. Zvonimir Akrap.

Svečanom potpisivanju ugovora su nazočili i prvotimci Bijelih, vezni igrač Filip Krovinović te Grego Lovrencsics, desni bek Bijelih, ujedno i reprezentativac mađarske izabrane vrste.