OTP banci d.d. dodijeljena čak dva priznanja Euromoney Awards for Excellence za poslovanje u Hrvatskoj

Euromoney svake godine dodjeljuje nagrade za izvrsnost u različitim kategorijama bankarskog poslovanja, a ove godine je OTP banku d.d. u Hrvatskoj proglasio najboljom u kategoriji Digitalnih rješenja (Digital Solutions) i ESG-a.

Renomirani magazin Euromoney svoja priznanja za izvrsnost nazvana Awards for Excellence dodjeljuje na osnovi kriterija koje uključuju i rast i razvoj, brzu sposobnost prilagodbe tržišnim promjenama, profitabilnost, ali i uslugu koja odgovara potrebama klijenata.

OTP banci d.d. u Hrvatskoj su ove godine dodijeljena čak dva ova prestižna priznanja i to u kategoriji Digital Solutions, kao i za ESG, što znači kako su prepoznati svi koraci učinjeni u smjeru digitalizacije poslovanja, ali i implementacije ESG kriterija u sve sfere poslovanja i predanost prema izgradnji održive budućnosti.

OTP grupa je na razini velikog broja država u kojima posluje dobila značajna priznanja Euromoneya te je po izboru tog magazina proglašena i najboljom bankom u Mađarskoj, Albaniji i Sloveniji te proglašena najboljom digitalnom bankom u cijeloj regiji Srednje i istočne Europe. Dodatno, nagrade za izvrsnost su dodijeljene OTP banci u Mađarskoj kao najboljoj banci u korporativnom bankarstvu i digitalnim rješenjima, u Rumunjskoj za CSR, odnosno društveno odgovorno poslovanje, a u Crnoj Gori također za digitalna rješenja.