Obavijest o dopuštenom prekoračenju

Obavijest o dopuštenom prekoračenju

Molimo vas da posjetite vama najbližu poslovnicu OTP banke do 30. lipnja 2024. kako biste potpisali novi Ugovor o korištenju dopuštenog prekoračenja.

Prelazak na dopušteno prekoračenje je bez naknade ili dodatnog troška, a postupak u poslovnici trajat će svega pet minuta (molimo vas da u poslovnicu svakako ponesete svoju osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa). 

Ako želite unaprijed dogovoriti svoj termin sastanka u poslovnici, to možete učiniti ovdje.

Zašto je to važno?

Ako do 30. lipnja 2024. ne potpišete Ugovor o korištenju dopuštenog prekoračenja, vaše važeće prekoračenje bit će ukinuto s danom 1. srpnja 2024. godine. Prilikom ukidanja, banka će vam omogućiti otplatu cjelokupnog iznosa u 12 jednakih mjesečnih rata odobravanjem kredita za obročnu otplatu. Istovremeno će se ukinuti i limit po vašoj kartici Visa na rate zato što je njezin limit jednak limitu prekoračenja.

Što za vas znači prelazak s prešutnog na dopušteno prekoračenje?

Iznos koji trenutno imate odobren za prešutno prekoračenje bit će jednak iznosu novog dopuštenog prekoračenja i to bez ikakvih dodatnih provjera i troškova te uz znatno povoljniju kamatnu stopu. 

 

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem Kontakt centra 072 210 021 ili 0800 210 021 ili nas posjetite u bilo kojoj poslovnici

 

Vaša OTP banka d.d.