Sigurnost Internet bankarstva OTP banke

OTP banka unijela je niz promjena u svom Internet bankarstvu za građane kako bi korisnicima omogućila jednostavnije, brže i sigurnije korištenje ove usluge. 

Rast i razvoj usluga Internetskog bankarstva sa sobom nosi i zahtjeve da se stalno ulaže u sigurnost i zaštitu klijenata. OTP banka  stalno radi na poboljšanju svojih sustava. Tako je početkom svibnja provela nadogradnje na usluzi Internet bankarstva koje omogućuju povećanje sigurnosti transakcija prema fizičkim osobama u drugim bankama te olakšavanje transakcija internih prijenosa na vlastite kunske račune, kupovinu i prodaju valute te prijenos s sredstava s deviznog računa na druge vlastite račune.

 

Internet bankarstvo OTP banke nudi tridesetak usluga koje klijenti mogu koristiti, a građani koji se tek odlučuju na  ugovaranje ove usluge mogu besplatno testirati mogućnosti internet bankarstva  putem demo verzije.

 

OTP banka posebne napore ulaže u stalni razvoj svojih elektronskih kanala pa tako, osim internet i mobilnog bankarstva, nudi i mogućnost otvaranja tekućeg računa i ugovaranja Mastercard Contactless prepaid kartice putem interneta, a prva je u Hrvatskoj omogućila dostavu kartičnog PIN-a SMS-om.

 

Kontakt osobe za  medije:  

Danijela Omelić

072 201 697         

danijela.omelic@otpbanka.hr