Interpol i Alice In Chains zaključili još jedan INmusic!

Još jedno rasprodano izdanje INmusic festivala zaključili su odlični Interpol i Alice In Chains u srijedu 27. lipnja!

Unatoč lošoj vremenskoj prognozi, i treći dan spektakularnog INmusic festivala #13 prošao je bez kiše. Futurski, Rens Argoa, Cubies i Killed A Fox zagrijali su publiku u popodnevnim satima festivala odličnim koncertima! Nakon što su sjajne cure iz grupe PINS odsvirale svoj set na glavnoj pozornici, na OTP World Stageu INmusica svirao je Tshegue te je iznenadio publiku sjajnim miksom žanrova. Hidden stage trećeg dana festivala otvorili su Moskau i Sana Garić, dok su Super Besse nakon njihovih koncerata najbolje od svoje glazbe predstavili brojnoj publici koja se okupila pred pozornicom.

Vrhunac INmusica #13 započeo je odličnim nastupom kultnih Alice In Chains koji su se na jarunski festival vratili nakon osam godina. Mnogobrojna publika festivala uživala je u sat i pol koncerta pripadnika tzv. Velike četvorke iz Seattlea koja je sjajnim nastupom dokazala da itekako ima još što za reći svojoj publici. Posjetitelji INmusica su se nakon njihovog koncerta u velikom broju preselili na OTP World Stage gdje su svirali Portugal. The Man. Vlasnici jednog od najuspješnijih hitova protekle godine oduševili su okupljenu masu ispred World Stagea koja ih je ispratila ovacijama spremna na nadolazeći koncert Interpola.

Već mjesecima se pretpostavljalo da će njihov premijerni nastup na INmusicu biti sjajan, a Interpol su to i ostvarili pravom koncertnom senzacijom na zatvaranju INmusic festivala #13! Krcat Otok Hrvatske mladeži Interpol je dočekao i otpratio s oduševljenjem, a bend je odsvirao najveće hitove svoje bogate karijere.

Koncertni program odličnog trinaestog izdanja INmusica na Hidden stageu zatvorili su General Elektriks, a Balkan stage za kraj su oduševili She Loves Pablo. Brojna publika je plesala do ranih jutarnjih sati na Night Stageu uz glazbu po odabiru DJ Velesa, dok su DJ-evi iz YEM Kolektiva zabavljali okupljene na Hidden stageu, Balkan Stageu te na Silent Partyju.