Stambeni krediti

Stambeni krediti
Stambeni krediti

Uz stambene kredite OTP banke kupnja i obnova vašeg doma postat će pravi užitak i uzbudljivo iskustvo. Ako želite stabilnost i sigurnost u otplati odaberite stambeni kredit s fiksnom kamatnom stopom, a želite li iskoristiti povoljnu situaciju na tržištu i tako uštedjeti odlučite se za stambeni kredit s promjenjivom kamatnom stopom. U ponudi imamo stambene kredite u kunama i eurima, a za pomorce i posebnu ponudu stambenih kredita u dolarima.

Stambeni krediti
Iskoristite pogodonosti stambenog kredita u kunama. Naš stambeni kredit s fiksnom početnom kamatnom stopom sigurno će zadovoljiti sve vaše potrebe.
Stambeni krediti
Odlučite li se za stambeni kredit u eurima iskoristite mogućnost odabira kredita s fiksnom kamatnom stopom ili kredita s promjenjivom kamatnom stopom.
Ponuda za pomorce
  Za pomorce u OTP banci imamo posebnu ponudu stambenih kredita koji se mogu ugovoriti u dolarima ili eurima, uz otplatu do 30 godina.  
Sunčani krediti
  Zaštitite okoliš koristeći obnovljive izvore energije! Usmjeravanjem na energetsku učinkovitost svog stambenog objekta, doprinijet ćete smanjenju troškova vašeg domaćinstva u čemu će vam pomoći Sunčani krediti OTP banke. Napravite veliki korak u smanjenju potrošnje energije i ugovorite sunčani kredit, stambeni kredit za niskoenergetski dom uz promjenjivu ili fiksnu početnu kamatnu stopu ovisno o odabranom iznosu kredita.
Ponuda za medicinsko osoblje
  Stambeni kredit namijenjen medicinskom osoblju može se ugovoriti uz period otplate do 30 godina, za iznose do 300.000 eura.
Stambeni POS krediti
  Iskoristite jedinstvenu priliku za ugovaranje Stambenog kredita OTP banke uz program POS+, uz povoljnu, promjenjivu kamatnu stopu 2,53% godišnje, efektivna kamata stopa (EKS) 2,77% te bez naknade za obradu kredita.
Subvencionirani stambeni krediti s fiksnom kamatnom stopom za prvih 5 godina otplate od 3,00% u eurima i 3,25% za kredite u kunama.