Stambeni krediti

Stambeni krediti
Stambeni krediti

Uz stambene kredite OTP banke kupnja i obnova vašeg doma postat će pravi užitak i uzbudljivo iskustvo. Ako želite stabilnost i sigurnost u otplati odaberite stambeni kredit s fiksnom kamatnom stopom, a želite li iskoristiti povoljnu situaciju na tržištu i tako uštedjeti odlučite se za stambeni kredit s promjenjivom kamatnom stopom. U ponudi imamo stambene kredite u kunama i eurima, a za pomorce i posebnu ponudu stambenih kredita u dolarima.

Stambeni krediti
Iskoristite pogodonosti stambenog kredita u kunama. Naš stambeni kredit s fiksnom početnom kamatnom stopom sigurno će zadovoljiti sve vaše potrebe.
Stambeni krediti
Odlučite li se za stambeni kredit u eurima iskoristite mogućnost odabira kredita s fiksnom kamatnom stopom ili kredita s promjenjivom kamatnom stopom.
Ponuda za pomorce
  Za pomorce u OTP banci imamo posebnu ponudu stambenih kredita koji se mogu ugovoriti u dolarima ili eurima, uz otplatu do 30 godina.  
Sunčani krediti
  Zaštitite okoliš koristeći obnovljive izvore energije! Usmjeravanjem na energetsku učinkovitost svog stambenog objekta, doprinijet ćete smanjenju troškova vašeg domaćinstva u čemu će vam pomoći Sunčani krediti OTP banke. Napravite veliki korak u smanjenju potrošnje energije i ugovorite sunčani kredit, stambeni kredit za niskoenergetski dom uz promjenjivu ili fiksnu početnu kamatnu stopu ovisno o odabranom iznosu kredita.
Ponuda za medicinsko osoblje
  Stambeni kredit namijenjen liječnicima, medicinskom osoblju i stomatolozima može se ugovoriti uz period otplate do 30 godina, za iznose do 300.000 eura.
Stambeni POS krediti
  Iskoristite jedinstvenu priliku za ugovaranje Stambenog kredita OTP banke uz program POS+, uz povoljnu, promjenjivu kamatnu stopu 2,77% godišnje, efektivna kamata stopa (EKS) 3,03% te bez naknade za obradu kredita.