Kreditne kartice

Kreditne kartice
Kreditne kartice

Kreditne kartice omogućuju odgodu plaćanja. Ove kartice možete koristiti i za kupovinu putem interneta odnosno telefonsku ili katalošku kupovinu. Kreditne kartice OTP banke prilagođene su svim vašim potrebama Visa Classic charge i Mastercard Standard charge su klasične kreditne kartice s odgodom plaćanja, Visa Classic kreditna i Mastercard Standard kreditna vezane su uz revolving kredit, Visa Classic na rate omogućuje obročno plaćanje, a Visa Gold prestižna je kartica za najzahtjevnije korisnike. 

Odaberite charge, revolving ili karticu na rate, ovisno o vašim željama i potrebama i ugovorite je po posebnim pogodnostima!

  Ne propustite osjećaj pouzdanosti i sigurnosti koji vam pruža Visa Classic charge kartica pri upravljanju vašim financijama! Sve što vam treba je Visa Classic Charge kartica.
Visa Gold charge kartica prestižno je i prepoznatljivo sredstvo plaćanja koje vam pruža sigurnost i vrhunsku uslugu gdje god se nalazili.
Priuštite si više uz kreditnu karticu Visa Classic na rate. Kupujte ili podižite gotovinu uz otplatu na rate i do 12 mjeseci bilo gdje u svijetu.
Visa Classic kreditna kartica omogućuje raspolaganje sredstvima odobrenog revolving kredita, kredita koji se stalno obnavlja.
Visa Gold kreditna kartica prestižno je i prepoznatljivo sredstvo plaćanja koje vam pruža sigurnost i vrhunsku uslugu gdje god se nalazili.
Neka vaša kupovina bude praktična, sigurna i bezbrižna s Mastercard Standard charge karticom s odgodom plaćanja.
Mastercard Standard kreditna kartica omogućuje vam raspolaganje sredstvima u visini odobrenog revolving kredita.