Kreditne kartice

Kreditne kartice omogućuju odgodu plaćanja. Ove kartice možete koristiti i za kupovinu putem interneta odnosno telefonsku ili kataloštu kupovinu. Kreditne kartice OTP banke prilagođene su svim vašim potrebama Visa Classic charge i Mastercard Standard charge su klasične kreditne kartice s odgodom plaćanja, Visa Classic revolving i Mastercard Standard revolving vezane su uz revolving kredit, Visa Classic na rate omogućuje obročno plaćanje, a Visa Gold prestižna je kartica za najzahtjevnije korisnike. 

Ne propustite osjećaj pouzdanosti i sigurnosti koji vam pruža Visa Classic charge kartica pri upravljanju vašim financijama! Sve što vam treba je Visa Classic Charge kartica.
Priuštite si više uz kreditnu karticu Visa Classic na rate. Kupujte ili podižite gotovinu uz otplatu na rate i do 12 mjeseci bez kamata te otplaćujte u skladu s vlastitim mogućnostima. Visa Classic na rate kartica je za svaku priliku.
Visa Classic revolving kartica omogućuje vam raspolaganje sredstvima u visini odobrenog revolving kredita. Revolving kredit je kredit koji se stalno obnavlja, a odobrava se brzo i jednostavno, bez uobičajenih instrumenata osiguranja, jamaca i depozita. Kada i u kojem iznosu ćete iskoristiti dodijeljeni revolving kredit odlučujete sami, u skladu sa svojim potrebama i željama. Sami odlučujete kada i u kojem iznosu ćete podmiriti učinjene troškove, uz obaveznu minimalnu mjesečnu uplatu u iznosu od samo 5% iskorištenog revolving kredita, minimalno 150 kuna. 
Ako intenzivno sudjelujete u raznim društvenim aktivnostima, uživate u maštovitim putovanjima i shoppingu u luksuznim trgovinama te u svoj životni stil želite unijeti dašak glamura i dozu luksuza, odaberite Visa Gold karticu OTP banke. Visa Gold kartica prestižno je i prepoznatljivo sredstvo plaćanja koje vam pruža sigurnost i vrhunsku uslugu gdje god se nalazili. S Visa Gold karticom sve je mnogo dostupnije - daleka putovanja, najbolji hoteli, vrhunski restorani i luksuzne trgovine diljem svijeta.  
Mastercard Standard charge kartica je kartica s odgodom plaćanja koja je prihvaćena diljem svijeta i stoga će vam biti najbolji suputnik na putovanjima, ali i u svakodnevnoj kupovini ili u restoranu. Neka vaša kupovina bude praktična, sigurna i bezbrižna s Mastercard Standard charge karticom.
Mastercard Standard revolving kartica omogućuje vam raspolaganje sredstvima u visini odobrenog revolving kredita. Ova kartica će vam biti najbolji suputnik na putovanjima, ali i u svakodnevnoj kupovini ili u restoranu. Neka vaša kupovina bude praktična, sigurna i bezbrižna, oblikujte svoje otplatne rate s Mastercard Standard revolving karticom.