Gotovinski krediti

Odaberite gotovinski kredit s fiksnom ili promjenjivom kamatnom stopom.  Dugo planirano putovanje, skijanje, vrijedan poklon za blisku osobu i još mnogo toga - sada na dohvat ruke s gotovinskim kreditima OTP banke.

 

OTP online kredit

Klik kredit (ONLINE)

Neke stvari je bolje raditi online…kao i predati zahtjev za gotovinski kredit! Putem naše online aplikacije jednostavno i brzo oblikujte Klik kredit prema vašim potrebama, uz povoljne uvjete i fiksnu kamatnu stopu i zatražite ponudu što prije!

 

 

Gotovinski kredit u kunama možete ugovoriti s fiksnom ili promjenjivom kamatnom stopom, ovisno o vašim željama.
Odlučite li se za gotovinski kredit u eurima iskoristite mogućnost odabira kredita s fiksnom kamatnom stopom ili kredita s promjenjivom kamatnom stopom.
Za pomorce u OTP banci imamo posebnu ponudu gotovinskih kredita koji se mogu ugovoriti u eurima i dolarima, uz otplatu do 10 godina.  
Zadovoljstvo nam je podržati vas i za vrijeme školovanja. Studenti na preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima mogu ugovoriti gotovinski kredit za studente koji se u cijelosti isplaćuje na studentski tekući račun otvoren u OTP banci i odobrava u iznosu od 1.000 do 10.000 eura u kunskoj protuvrijednosti, uz rok otplate do 7 godina.
Kako biste što više uživali u danima zaslužene mirovine tu je za vas gotovinski kredit za umirovljenike koji možete ugovoriti uz period otplate do 4 godina, za iznose od 400 do 5000 eura u protuvrijednosti u kunama i uz fiksnu kamatnu stopu za cijeli period otplate kredita.