The Haze dolaze na INmusic!

Britanski bend The Haze pobjednik je ovogodišnjeg natječaja "All About the Music"na kojem su se  britanski izvođači borili za nastup na INmusic festivalu.

Britanci su i ove godine prepoznali odličnu priliku - nastup na INmusicu kao skok u međunarodnu karijeru te se na natječaj prijavilo mnoštvo odličnih izvođača među kojima se odabranih pet bendova uživo predstavilo u finalnoj večeri natječaja. Finalna "bitka bendova" održala se 28. travnja u Zephyr Loungeu u Leamingtonu, a stručni žiri je za pobjednika odabrao bend The Haze!

The Haze je energičan mladi rock bend iz Liverpoola. Pri sviranju se igraju s vatrom na način koji se rijetko viđa u žanrovima današenjeg modernog rocka. Zvuče kao da su odabrali najsnažnije riffove The Stoogesa te ih iskombinirali s melodijama karakterističnima za kasniju karijeru velikih The Beatlesa. The Haze će se ovog ljeta na zagrebačkom Jarunu predstaviti na istoj pozornici na kojoj će nastupiti Florence + The Machine, PJ Harvey, Gutterdämmerung featuring Henry Rollins, Jake Bugg, Skunk Anansie, The Kooks, Wilco, Django Django, The Coral i mnogi drugi.

"All About The Music" natječaj u suradnji s INmusicom organizira Eufest, britanska agencija specijalizirana za festivale. Pobjednici prijašnjih godina bili su Roger The Mascot, Stop Drop Robot i Katalina Kicks. Katalina Kicks su se iznimno svidjeli festivalskoj publici, u finalnoj večeri ovogodišnjeg britanskog natječaja nastupili su kao posebni gosti, a njihova pjesma "Yeah Yeah Yeah" našla se i u promotivnom videu INmusic festivala.

Osim britanskog natječaja "All About The Music" čiji pobjednik je već poznat, u tijeku su natječaji i za slovenske i švedske bendove, a u utorak, 3. svibnja saznat će se i pobjednik domaćeg natječaja 'Zasviraj sa Žujom'! Organizatori ovim putem podsjećaju i pozivaju sve zainteresirane da 3. svibnja dođu na dobru svirku i druženje u Vintage Industrial Bar te među prvima saznaju još jedno ime koje će se pridružiti ovogodišnjem INmusicovom lineupu.

INmusic festival #11 održat će se od 20. do 22. lipnja 2016. godine na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Festivalske trodnevne ulaznice dostupne su putem službenog webshopa, mogu se uplatiti u više od 100 poslovnica OTP banke Hrvatska te se mogu kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Cijena trodnevne ulaznice iznosi 349 kuna, cijena dnevne ulaznice iznosi 300 kuna dok je cijena za sedmodnevni festivalski kamp 250 kuna. Kamperske ulaznice, kao i jednodnevne ulaznice za festival, dostupne su isključivo putem webshopa. (Prlikom kupnje putem webshopa na redovnu cijenu ulaznice primjenjuju se transakcijski troškovi.)

U tijeku su i posebne akcije festivalskih partnera: Ukoliko se pri plaćanju naloga za festivalske ulaznice u poslovnicama OTP banke diljem Hrvatske ugovori MasterCard® contactless prepaid kartica OTP banke (bez članarine i upisnine) OTP banka poklanja 50 kuna pologa. Ponuda je ograničena te traje do 31. svibnja ili do isteka zaliha. Prilikom kupovine trodnevne festivalske ulaznice putem INmusicovog webshopa MasterCard omogućava popust u iznosu od 25 kuna pri kupovini MasterCard® karticama. Popust je moguće ostvariti do 1. svibnja te isključivo uz plaćanje MasterCard® karticama svih banaka.