Bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje na INmusicu!

Zahvaljujući OTP banci Hrvatska i uz Mastercard® kao preporučenu bankovnu karticu, plaćanje na INmusicu će i ove godine biti vrlo jednostavno i brzo!

Već četvrtu godinu za redom OTP banka kao sponzor i partner INmusic festivala osigurava bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje na festivalu. Ovakav efikasan način plaćanja publici omogućuje da što manje vremena provede u redovima i što više u uživanju u glazbi i svim iskustvima koje INmusic pruža! Svaka minuta uživanja je dragocjena, a zahvaljujući uspješnoj praksi korištenja novih tehnologija i modernih uvjeta pružanja usluga, posjetiteljima ostaje više vremena za zabavu na INmusic festivalu.

Bezgotovinska i beskontaktna kupovina podrazumijeva da se sva plaćanja, izuzev kupnje festivalskih memorabilija, na INmusic festivalu i pripadajućem kampu vrše INmusic festivalskom karticom, Mastercard® contactless karticama OTP banke, ali i svim ostalim Mastercard® i Maestro® beskontaktnim karticama.

Kupci INmusicovih blagdanskih paketa kod sebe već imaju registriranu Mastercard® contactless prepaid karticu OTP banke kojom mogu beskontaktno plaćati na svim prodajnim mjestima festivala, dok se svi koji nemaju svoju Mastercard® beskontaktnu karticu mogu služiti INmusic festivalskim  karticama koje je moguće kupiti na svim festivalskim TOP-UP lokacijama. Nadoplata festivalskih kartica bit će moguća na svim TOP-UP lokacijama, dok će se Mastercard® contactless prepaid kartice OTP banke moći nadopunjavati na posebnom TOP-UP pointu OTP banke na festivalskoj lokaciji. Trenutno stanje festivalske TOP-UP kartice vidljivo je na računu koji se izdaje pri svakoj nadopuni kartice, a nadoplata se može izvršiti gotovinom ili bilo kojom drugom bankovnom karticom na svim TOP-UP lokacijama na festivalu. Radi sigurnosti posjetitelja, maksimalan iznos uplate na festivalsku karticu iznosi 2 000 kuna.

Za najbrže plaćanje i izbjegavanje festivalskih TOP-UP lokacija, nadoplate i povrata, na festivalu je i ove godine omogućeno plaćanje i svim ostalim Mastercard® i Maestro® beskontaktnim karticama te je u tom slučaju za plaćanja u iznosu većem od 100 kuna potreban unos PIN broja ili autorizacija transakcije potpisom na naplatnoj lokaciji. Napunite svoje Mastercard® i Maestro® beskontaktne kartice prije festivala i na INmusicu #12 plaćajte brzo i bez potrebe za festivalskim karticama ili nadopunom i povratom novaca kada je festival gotov.
Neke od prednosti koje donosi beskontaktno i bezgotovinsko plaćanje svakako su:

  • Brža kupovina – višestruko brže obavljanje transakcija na festivalskim prodajnim mjestima
  • Mogućnost trenutačne nadoplate sredstava na festivalsku karticu - na 30 TOP-UP lokacija na festivalu i festivalskom kampu
  • Brz i jednostavan povrat sredstava – lokacije za nadoplatu bit će ujedno i lokacije za povrat nepotrošenih sredstava. Povrat sredstava nije moguće izvršiti bez računa dobivenog prilikom kupovine festivalske kartice. Ukoliko netko propusti zatražiti povrat novca na festivalu prije njegova zatvaranja (22. lipnja u 05:00h) – povrat nepotrošenog novca bit će moguć u svim poslovnicama OTP banke diljem Hrvatske od utorka 27. lipnja do utorka 4. srpnja 2017., uz predočenje osobne iskaznice ili putovnice i računa izdanog pri kupovini festivalske kartice.
  • Festivalska kartica plaća se 10 kuna, ali se i tih 10 kuna vraća prilikom povrata sredstava – a može se i zadržati kao uspomenu na još jedan odličan provod na INmusic festivalu!

Svi detalji i odgovori na moguća pitanja u vezi bezgotovinskog i beskontaktnog plaćanja na INmusic festivalu dostupni su na službenim stranicama festivala (https://www.inmusicfestival.com/info/bezgotovinska-kupovina), putem besplatne festivalske mobilne aplikacije ili u programskim knjižicama koje će biti dostupne na samoj lokaciji festivala, a upute o korištenju beskontaktnih kartica sažete su i u simpatičnom edukativnom videu: https://www.youtube.com/watch?v=NiuD-eq4xaw&feature=youtu.be

INmusic festival #12 održat će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na prekrasnom zagrebačkom jezeru Jarun uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja na festivalu omogućava beskontaktno plaćanje, a uveličat će ga neka od najatraktivnijih glazbenih imena današnjice; Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darko Rundek, Slaves, Repetitor, Orchestra Baobab, Booka Shade, Danko Jones, Public Service Broadcasting, i mnogi drugi!