Radite u turizmu?

Radite u turizmu?

 

Ako se bavite turizmom u OTP banci imamo pravo rješenje za Vas.

Iz ponude izdvajamo:

Turistički krediti

Da se na vrijeme pripremite za turističku sezonu i pružite što kvalitetniju uslugu vašim gostima pomoći će vam dugoročni ili kratkoročni turistički kredit OTP banke s mogućnošću različitih namjena. Kratkoročni turistički kredit namijenjen je nabavci sitnog inventara opreme i usluga, tekućem održavanju interijera i eksterijera te opskrbi  potrošnom robom (npr. hrana, piće), potrebnim za pripremu turističke sezone, a dugoročni kredit za kupnju, adaptaciju, uređenje i opremanje turističkih smještajnih kapaciteta.

 

Paketi OTP Start i OTP Ekstra

U želji da vam omogućimo lakše poslovanje s bankom, a također i znatnu uštedu, za vas smo osmislili pakete usluga, prilagođene potrebama naših klijenata. Paket je zajednički naziv za više različitih bankarskih proizvoda i s njima povezanih usluga, namijenjenih određenom tipu klijenta. Korištenjem paketa ostvarujete dodatnu uštedu, jer je jedinstvena mjesečna naknada koju plaćate za korištenje paketa niža, nego kada proizvode iz paketa koristite pojedinačno. Također, ugovaranjem paketa  postajete korisnikom Visa Business debit kartice i korisnikom eLEMENT@ Internet bankarstva.

Iz naše ponude izdvajamo paket OTP Start koji vam u paketu nudi osnovne usluge i prošireni paket OTP Ekstra. Provjerite koji bolje zadovoljava vaše potrebe.  

 

Dozvoljeno prekoračenje po transakcijskom računu  

Najbolji način za usklađivanje prihoda i rashoda na vašem poslovnom računu. Mogući iznos dozvoljenog prekoračenja ovisi o kreditnoj sposobnosti poslovnog subjekta. Ne morate koristiti cijeli iznos odobrenog prekoračenja već onaj iznos koji vam je potreban. Kamata se plaća samo na iskorišteni dio odobrenog prekoračenja, a ne na ukupni odobreni iznos. Otplata Dozvoljeno prekoračenje po transakcijskom računu,  vrši se iz tekućeg poslovanja, a najkasnije do ugovorenog roka korištenja.