Ostale usluge

Podnošenje naloga za uplatu plaće moguće je dostaviti u poslovnicu Banke, ili putem eLEMENT@ Internet bankarstva za tvrtke i obrtnike. Dostava podataka i uplata plaća ovim putem je najjednostavnija jer cijeli posao obavljate iz svog ureda.
  U vašem poslovanju s domaćim i inozemnim partnerima OTP banka stoji vam na usluzi u izdavanju NOSTRO garancije odnosno LORO garancije, ovisno o vašim potrebama.
Sefovi
  U nastojanju da zadovoljimo sve vaše potrebe te pružimo sigurnost vašim materijalnim vrijednostima, nudimo vam mogućnost iznajmljivanja sefova u Zagrebu, Sisku, Puli i Dubrovniku. Ugovor o najmu sefa može zaključiti svaki punoljetni građanin i pravna osoba.
DNT za mala poduzeća i obrtnike
Dnevno-noćni trezor (DNT) OTP banke samouslužni je uređaj koji se koristi za polaganje gotovine u domaćoj valuti radi daljnje obrade i knjiženja na dogovoreni račun. DNT uređaje OTP banke možete koristiti na niže navedenim lokacijama širom Hrvatske.
BNA - usluga uplate gotovine na bankomatu
Na pojedinim bankomatima OTP banke moguće je uplatiti novac direktno na vaš račun te su vam sredstva odmah na raspolaganju. Ova usluga je dostupna i fizičkim i pravnim osobama, klijentima OTP banke.   Pravne osobe   Račun pologa
OTP banka nudi uslugu obavljanja poslova i usluga na zahtjev nalogodavca, a ova usluga može se obavljati kao mandatni ili komisijski posao.
  OTP banka nudi Vam mogućnost unovčavanja Vaših potraživanja i uslugu eskonta. 
Ovlašteni mjenjači
Ukoliko ste ovlašteni registrirani mjenjač, OTP banka vam nudi mogućnost sklapanja Ugovora o obavljanju mjenjačkih poslova.