Kratkoročni krediti

Kratkoročni krediti
Kratkoročni krediti

 

Poboljšajte kvalitetu vaših postojećih usluga ili osmislite nove i naprednije, odabirom jednog od ponuđenih kratkoročnih kredita naše kreditne linije.

  Najbolji način za usklađivanje prihoda i rashoda na vašem poslovnom računu.
Kredit za obrtna sredstva odobrava se za potrebe kao što su tekuća plaćanja, nabavka materijala i sirovina koje se koriste za ulaganja u proizvodnju. Rok povrata kredita je do 1 godine, a dinamika otplate ugovara se s klijentom (mjesečno, tromjesečno, polugodišnje...). Iznos kredita ovisi o kreditnoj sposobnosti klijenta. Uvjeti kredita Trošak obrade kredita
  Kredit uz depozit kao kolateral ili lombardni kredit je jedan od najbržih načina dolaska do potrebnih sredstava. Osnovni uvjet odobravanja kredita je potpuno osiguranje depozitom traženog iznosa kredita. Odobrava se kao kratkoročni ili dugoročni kredit. Kratkoročni kredit se otplaćuje u mjesečnim ili tromjesečnim obrocima do maksimalno 12 mjeseci.
  Svakako iskoristite priliku i ugovorite Agro kredit temeljem državnih potpora ribarstva i akvakulture jer ćete tako najlakše financijski premostiti period od predavanja zahtjeva do dobivanja državne potpore. Agro kredit možete zatražiti temeljem odobrenja sljedećih mjera državnih potpora:
  Kako biste se na vrijeme pripremili za turističku sezonu i pružili što kvalitetniju uslugu vašim gostima odaberite dugoročni ili kratkoročni turistički kredit OTP banke s mogućnošću različitih namjena. Kratkoročni turistički kredit namijenjen je nabavci sitnog inventara opreme i usluga, tekućem održavanju interijera i eksterijera te opskrbi  potrošnom robom (npr. hrana, piće), potrebnim za pripremu turističke sezone.
  Svakako iskoristite priliku i ugovorite Agro kredit temeljem ostvarenih prava na potporu u poljoprivredi jer ćete tako najlakše financijski premostiti period od predavanja zahtjeva do dobivanja državnih poticaja.
  Želja nam je potaknuti vašu proizvodnju i poljoprivrednu djelatnost kao takvu, zato smo prepoznajući financijske izazove s kojima se suočavate, za vas osmislili poljoprivredni krediti za financiranje proljetne i jesenske sjetve te ostalu poljoprivrednu proizvodnju.