Paketi za mala poduzeća i obrtnike

 

U želji da vam omogućimo lakše poslovanje s bankom, a također i znatnu uštedu, za vas smo osmislili pakete usluga, prilagođene potrebama naših klijenata. Paket je zajednički naziv za više različitih bankarskih proizvoda i s njima povezanih usluga, namijenjenih određenom tipu klijenta. Korištenjem paketa ostvarujete dodatnu uštedu, jer je jedinstvena mjesečna naknada koju plaćate za korištenje paketa niža, nego kada proizvode iz paketa koristite pojedinačno. Također, ugovaranjem paketa  postajete korisnikom Visa Business debitne kartice i korisnikom eLEMENT@ Internet bankarstva.

OTP Agro paket
Ugovaranjem OTP Agro paketa, posebnog paketa usluga i raznih pogodnosti namijenjenih poljoprivrednicima, upravljanje vašim financijama bit će kvalitetnije, troškovi niži, a poslovanje s bankom brže i jednostavnije. Ovaj paket možete ugovoriti ako imate otvoren račun za redovno poslovanje u OTP banci i obavljate neku od poljoprivrednih djelatnosti.
Paket OTP Dobrodošlica
Dobrodošli u OTP banku uz paket OTP Dobrodošlice!
Paket OTP Start
Uštedite vrijeme i novac ugovaranjem OTP Start paketa. Naše brojne usluge su vam kroz OTP Start paket bliže i pružaju vam lakoću i sigurnost u upravljanju vašim financijama. OTP Start paket mogu ugovoriti svi klijenti koji imaju otvoren račun za redovno poslovanje u OTP banci. 
Paket OTP Ekstra
Prateći vaše potrebe, u želji da vam omogućimo lakše i brže poslovanje s bankom, kvalitetno upravljanje vašim financijama, a također i znatnu uštedu, za vas smo osmislili paket usluga OTP Ekstra, prilagođen upravo vama. OTP Ekstra paket mogu ugovoriti svi klijenti koji imaju otvoren račun za redovno poslovanje u OTP banci.
Paket OTP Knjigovođa
Uz paket OTP Knjigovođa većinu proizvoda i usluga za mala poduzeća i obrtnike možete koristiti povoljnijim uvjetima u odnosu na redovnu ponudu, a vođenje eurskog računa za redovno poslovanje je za vas besplatno.