Započinjete poslovanje s bankom?

Započinjete poslovanje s bankom?

Započnite svoju poduzetničku priču uz OTP banku. Na jednom mjestu pronađite sve što vam je potrebno za siguran start poslovanja. 

 

Tek osnivate tvrtku?

Svoju poslovnu ideju pretvorite u stvarnost uz podršku OTP banke. Saznajte više informacija o otvaranju tvrtke i poslovnog računa. Zatražite poziv i naši djelatnici kontaktirat će vas u najkraćem mogućem roku.

 

 

Otvorite OTP poslovni račun u tri koraka:

Odabir vrste poslovnog subjektaRegistracija poslovnog subjektaDostava dokumentacije Državnom zavodu za statistiku

Usluge

Paket OTP Dobrodošlice

Otvaranjem poslovnog računa u OTP banci uz ugovaranje paketa OTP Dobrodošlice, većinu proizvoda i usluga za mala poduzeća i obrtnike možete koristiti uz povoljnije uvjete od onih u redovnoj ponudi. U usporedbi s već postojećim paketima proizvoda OTP Start i OTP Ekstra u redovnoj ponudi OTP banke, paket OTP Dobrodošlice nudi i niz dodatnih pogodnosti.

 

Krediti za obrtna sredstva

Vaše poslovanje možemo efikasno podržati kreditima za obrtna sredstva. Kredit za obrtna sredstva odobrava se za potrebe kao što su tekuća plaćanja, nabavka materijala i sirovina koje se koriste za ulaganja u proizvodnju. Rok povrata kredita je do 1 godine, a dinamika otplate ugovara se s klijentom (mjesečno, tromjesečno, polugodišnje...). Iznos kredita ovisi o kreditnoj sposobnosti klijenta.

U suradnji s Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak OTP banka može vam ponuditi i posebne kreditne linije prilagođene upravo onima koji tek započinju poslovanje.