Bavite se poljoprivredom?

Bavite se poljoprivredom?

 

Nastojimo biti podrška vašoj poljoprivrednoj proizvodnji zato smo razvili niz proizvoda i usluga namijenjenih poljoprivrednicima od agro paketa usluga namijenjenih upravo vama do palete poljoprivrednih kredita. 

Agro paket

Ugovaranjem OTP Agro paketa, posebnog paketa usluga i raznih pogodnosti namijenjenih poljoprivrednicima, upravljanje vašim financijama bit će kvalitetnije, troškovi niži, a poslovanje s bankom brže i jednostavnije. Ovaj paket možete ugovoriti ako imate otvoren račun za redovno poslovanje u OTP banci i obavljate neku od poljoprivrednih djelatnosti. 

 

Poljoprivredni krediti

U OTP banci imamo nekoliko kreditnih linija namijenjenih poljoprivrednicima. Posebno smo ponosni na naše Agro kredite temeljem ostvarenih prava u poljoprivredi koje su naši klijenti vrlo brzo prepoznali. Ovaj kredit zaista je najbolji odgovor na pitanje kako najlakše financijski premostiti period od predavanja zahtjeva do dobivanja državnih poticaja?

Iz ponude za vas izdvajamo:

 

Minus po računu poslovnog subjekta

Minus po računu poslovnog subjekta najbolji je način za usklađivanje prihoda i rashoda na vašem poslovnom računu. Mogući iznos dozvoljenog minusa ovisi o kreditnoj sposobnosti poslovnog subjekta. Ne morate koristiti cijeli iznos odobrenog minusa već onaj iznos koji vam je potreban. Kamata se plaća samo na iskorišteni dio odobrenog minusa, a ne na ukupni iznos koji vam je odobren. Otplata Minusa po računu poslovnog subjekta vrši se iz tekućeg poslovanja, a najkasnije do ugovorenog roka korištenja. 

Povratak