Ostale usluge

OTP banka nudi uslugu obavljanja poslova i usluga na zahtjev nalogodavca, a ova usluga može se obavljati kao mandatni ili komisijski posao.
Podnošenje naloga za uplatu plaće moguće je dostaviti u poslovnicu Banke, ili putem eLEMENT@ Internet bankarstva za tvrtke i obrtnike. Dostava podataka i uplata plaća ovim putem je najjednostavnija jer cijeli posao obavljate iz svog ureda.
  OTP banka nudi Vam mogućnost unovčavanja Vaših potraživanja i uslugu eskonta. 
  U vašem poslovanju s domaćim i inozemnim partnerima OTP banka stoji vam na usluzi u izdavanju NOSTRO garancije odnosno LORO garancije, ovisno o vašim potrebama.
Sefovi
  U nastojanju da zadovoljimo sve vaše potrebe te pružimo sigurnost vašim materijalnim vrijednostima, nudimo vam mogućnost iznajmljivanja sefova u Zagrebu, Sisku, Puli i Dubrovniku. Ugovor o najmu sefa može zaključiti svaki punoljetni građanin i pravna osoba.
Na pojedinim bankomatima OTP banke moguće je uplatiti novac direktno na vaš račun te su vam sredstva odmah na raspolaganju. Ova usluga je dostupna i fizičkim i pravnim osobama, klijentima OTP banke.
Dnevno-noćni trezor
Dnevno-noćni trezor (DNT) OTP banke samouslužni je uređaj koji se koristi za polaganje gotovine u domaćoj valuti radi daljnje obrade i knjiženja na dogovoreni račun.