Visa Business za srednja i velika poduzeća

Visa Business kartica je bezgotovinsko sredstvo plaćanja namijenjeno pravnim osobama i obrtnicima sa sjedištem u Republici Hrvatskoj koji žele učinkovito upravljati troškovima poslovanja i putovanja uz dodatne pogodnosti.

Iskoristite pogodnosti

Upravljajte svojim financijama jednostavno i učinkovito, uvijek i svugdje. Iskoristite sve pogodnosti jer s Visa Business karticom OTP banke:

  • imate mogućnost 24-satnog korištenja financijskih sredstava putem sveobuhvatne Visa mreže bankomata i prodajnih mjesta u zemlji i svijetu;
  • plaćanje računa je jednostavnije budući da se brojni računi reguliraju jednom mjesečnom transakcijom;
  • možete odgoditi plaćanje do 40 dana;
  • ne morate brinuti o isplati predujma na temelju putnih naloga;
  • svi troškovi u stranoj valuti obračunavaju se u eurskoj protuvrijednosti;
  • svaka transakcija osigurava pravo na odbitak predporeza (pri svakom korištenju kartice na prodajnom mjestu treba zatražiti bezgotovinski račun R-1).

 

S Visa Business karticom svako vaše poslovno putovanje je ugodno i sigurno

Korisnici Visa Business kartice izvan Hrvatske putem sustava Visa GCAS (Global Customer Assistance Service) mogu se informirati i koristiti niz usluga prilikom planiranja putovanja i za vrijeme boravka u inozemstvu. Ukoliko se za vrijeme boravka u inozemstvu nađete u neočekivanim poteškoćama pozivom na telefonske brojeve GCAS-a dobit ćete pomoć u pronalaženju potrebnih oblika hitne medicinske i pravne pomoći.

 

Provjera konverzije

Prema Uredbi (EU) 2019/518 korisnici kartica imaju uvid u izračun iznosa terećenja u valuti računa kartice za transakcije za koje banka zaprima autorizaciju i koje se provode kod inozemnih trgovaca (uključujući i bankomate i uređaje za isplatu gotovog novca) iz Europskog gospodarskog prostora (EEA) i u valutama iz EEA, uz usporedbu s tečajem Europske središnje banke (ECB). Datum valute prema kojem će se tečajevi obračunati prilikom knjiženja bit će jednak datumu transakcije, odnosno datumu zaprimanja autorizacije od banke pa kako se prema datumu zaprimanja autorizacije određuje datum valute, u slučaju ovih transakcija podrazumijeva se da je zaprimanjem autorizacije transakcija evidentirana u sustavu banke (za ostale transakcije se podrazumijeva da je transakcija evidentirana zaprimanjem financijske transakcije).

Postanite korisnik Visa Business kartice OTP banke

Pročitajte Opća pravila i uvjete za izdavanje i korištenje Visa Business kartice OTP banke d.d. i popunjeni obrazac Zahtjeva za izdavanje Visa Business kartice uz popratnu dokumentaciju uručite vašem poslovnom bankaru u jednom od Poslovnih centara OTP banke.

 

Osiguranje

Poslujte i putujte sigurno - osigurava Vas Croatia osiguranje d.d.

Poseban ugovor sklopljen između OTP banke i osiguravajuće tvrtke Croatia osiguranja d.d. svim korisnicima Visa Business kartice OTP banke osigurava sljedeće pogodnosti:

Osiguranje od posljedica nesretnog slučaja. Svi korisnici osigurani su 24 sata dnevno.

Osiguranje u slučajevima nezgoda pri putovanju koje je plaćeno Visa Business karticom i to:

  • osiguranje u slučaju trajnog gubitka ili krađe dokumenata u zrakoplovnom prijevozu,
  • osiguranje u slučaju kašnjenja ili gubitka prtljage u zrakoplovnom prijevozu,
  • osiguranje pri kašnjenju leta.

Pravo na naknadu putem Croatia osiguranja d.d. ostvaruje korisnik koji navedene slučajeve prijavi Banci.