Platni promet u zemlji za srednja i velika poduzeća

Kako bismo umanjili vaše troškove te povećali brzinu pružanja usluga kako osnovni koncept platnog prometa postavili smo jednostavnost i učinkovitost. Kvalitetno obavljanje domaćeg platnog prometa OTP banke temelji se na razgranatoj mreži poslovnica i na primjeni najsuvremenijih tehnoloških rješenja. Kao mjesto obavljanja platnog prometa možete odabrati poslovnice Banke ili FINA-e.

Zašto izabrati OTP banku?

  • otvaranje svih računa na jednom mjestu u kratkom roku
  • nesmetano korištenje svih vaših sredstava, uključujući i tekuće prilive
  • izbor opcije i vremena izvršenja naloga
  • mogućnost zadavanja naloga unaprijed
  • sigurnost i brzina poslovanja
  • veći obrtaj novca, zbog brzog izvršenja transakcija
  • brže i lakše dobivanje kredita, jamstava, akreditiva...
  • konkurentne naknade

 

Naravno, sve ovo podrazumijeva otvoren račun za redovno poslovanje u OTP banci. Račun za redovno poslovanje možete otvoriti u bilo kojoj od poslovnica OTP banke.

Ako želite zadavati platne naloge direktno iz vašeg ureda bez dolaska u poslovnice Banke i imati uvid u informacije o vašem poslovanju, na usluzi vam je eLEMENT@ - Internet bankarstvo za tvrtke i obrtnike.

Dostava podataka za knjiženje plaća

U nastojanju da svojim klijentima pružimo najbolju uslugu i najkvalitetnije proizvode, izuzetno nam je zadovoljstvo ponuditi vam mogućnost dostave podataka za knjiženje plaća uključujući i dostavu podataka o deviznim plaćama. Koji god način izabrali, osigurava vam najbrže knjiženje plaća na račune vaših zaposlenika.

Informacije o vašem poslovanju

Izvode o prometu i stanju na vašim računima možete preuzimati po prometu, dnevno, tjedno, 15-dnevno ili mjesečno u poslovnici Banke ili na druge načine ugovorene između vas i Banke.

Informacije o stanju i prometu po vašim računima možete dobiti pozivom na Kontakt centar OTP banke 072 21 00 21 (opcija 5 - stanje računa pravnih osoba) ukoliko ste korisnik tokena s najvišim ovlastima eLEMENT@ internet bankarstva za poslovne subjekte