Kartice i EFTPOS usluga

Kartice i EFTPOS usluga
Kartice i EFTPOS usluga

Svi koji prate moderne tokove u poslovanju te žele učiniti posao jednostavnijim i lakšim, prilagođenim današnjem brzom tempu poslovanja zasigurno će se odlučiti za kartično poslovanje upravo s OTP bankom. Naše kartice Visa Business debitna kartica i Visa Business kartica, olakšavaju vaše poslovanje. EFT POS uređaj nezaobilazan je dio poslovanja svake tvrtke koja se bavi prodajom proizvoda ili usluga. 

Poslovne kartice OTP banke
Visa Business debitna kartica bezgotovinsko je sredstvo plaćanja i možete ju koristiti na prodajnim mjestima pri kupnji robe i usluga kao i za isplatu gotovine na bankomatima i isplatnim mjestima. Želite li učinkovito upravljati troškovima poslovanja i putovanja uz razne dodatne pogodnosti odlučite se za Visa Business karticu OTP banke.
EFTPOS i SoftPOS terminali nezaobilazani su dio poslovanja svake tvrtke koja se bavi prodajom proizvoda ili usluga, provjerite pogodnosti naše ponude!
Brokeri OTP banke svojim klijentima kvalitetnom i profesionalnom uslugom omogućuju trgovanje dionicama i drugim financijskim instrumentima na gotovo svim važnim financijskim tržištima.