Završio jedanaesti INmusic festival!

Već treću godinu za redom OTP banka kao sponzor i partner INmusic festivala osigurala je bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje na festivalu. Ovakav način plaćanja pokazao se iznimno efikasnim jer je publici omogućeno da što manje vremena provedu u redovima a što više u uživanju u glazbi i svim iskustvima koje INmusic pruža.

OTP banka putem svojih poslovnica diljem Hrvatske posjetiteljima INmusic festivala omogućuje i povrat nepotrošenog novca. Povrat je moguće realizirati u periodu od utorka, 28. lipnja do utorka, 5. srpnja 2016., uz obvezno predočenje osobne iskaznice ili putovnice te računa izdanog pri kupovini festivalske kartice.

Osim što smo se pobrinuli da sustav plaćanja funkcionira besprijekorno, svojim smo sadržajima i ove godine dopunili bogatu ponudu koju je INmusic pripremio za svoje posjetitelje. U našoj zelenoj zoni posjetitelji su mogli uživati u nastupima poznatog stand-up komičara Ivana Šarića, ali i našminkati se florescentnom festivalskom šminkom. Imali smo i modnog fotografa koji je fotografirao zanimljive festivalske modne kombinacije za naš nagradni natječaj “Najbolji outfit INmusica”.