Karijera u OTP banci slika

OTP banka karijere

Zanima Vas rad u OTP Banci

Na pravom ste mjestu!

KAKO JE TO KOD NAS?

 

KAKO JE TO KOD NAS?

 

Posebnu pažnju poklanjamo stvaranju prijateljske, dinamične i ugodne radne okoline. Njegujemo fleksibilan način rada te brinemo o ravnoteži privatnog i poslovnog života kroz veliki broj benefita. Primjenjujemo visoke standarde društvene odgovornosti, slavimo različitost i potičemo hrabrost u donošenju odluka, u vrijeme ubrzanih tehnoloških promjena i razvoja društvenih trendova. Bankarski sektor se u današnje vrijeme stalno mijenja i digitalizira, a mi ga uspješno pratimo.

 

Iskustvo rada u OTP banci

Što vam možemo ponuditi

 

 

OTP pogodnosti

Brinemo za naše zaposlenike slika

BENEFITI I PREDNOSTI

Želimo biti tim uspješnih ljudi. Slušamo naše kolegice i kolege, ulažemo u dvosmjernu komunikaciju i činimo sve kako bismo nam svima omogućili sigurnu i poticajnu radnu okolinu.

Naše vrijednosti slika

NAŠE VRIJEDNOSTI

Naše vrijednosti nas motiviraju u svemu što radimo. Naš način rada temeljimo na timskom duhu razvijajući odgovorno ponašanje prema kolegicama i kolegama uz visoku razinu pouzdanosti i podrške kako bismo svi zajedno bili izvrsni u onome što radimo.

OTP talenti

ZAŠTO VOLIM RADITI U OTP BANCI

Divno je raditi posao na kojemu iz dana u dan osobno i profesionalno rasteš zajedno sa svojim timom i tvrtkom, gdje možeš biti kreativan i gdje se tvoje ideje rado prihvaćaju. Volim svoj posao u kojem doprinoseći viziji banke konstantno napredujem, a koji mi ujedno omogućava ravnotežu između rada, obitelji i društvenog života.

SLAĐANA BRATOŠ, voditeljica poslovnog Tima Dubrovnik

Timski duh i osjećaj da si dio uspješnog tima predstavlja posebno zadovoljstvo i snažan motiv, a kada tome pridodamo druženje s kolegama izvan radnog vremena cijeli posao je još lakši.

MISLAV MATIJEVIĆ, voditelj Tima za korisničku infrastrukturu

Posao u OTP banci za mene je izvrsna prilika za kontinuirano učenje i razvijanje karijere. Okružen sam pristupačnim i stručnim kolegama koji su uvijek spremni pomoći i surađivati u rješavanju problema.

BRANKO ROGULJ, specijalist za prodajnu učinkovitost

Volim posao koji radim, katkad i nemam osjećaj da radim makar je često tempo vrlo brz. Timski duh i osjećaj da ste dio jednog uspješnog tima posebno su zadovoljstvo, kao i snažan motiv za dalje. Svi smo različiti, ali u mom timu o razlikama pričamo, usklađujemo ih i zbog toga odlično surađujemo.

ANA KLARIĆ KUKUZ, pomoćnica direktora Odjela prodajne mreže za mikro i malo poduzetništvo

OTP posao

Otvorene pozicije

Samostalni bankar – Hvar

Hvar

PRIJAVI SE

Viši/Specijalist za DWH - Split

Split

PRIJAVI SE

Otvorena prijava

Otvorene prijave za studente

OTP Prijava za stručnu praksu

Prijava za stručnu praksu