Karijera u OTP banci slika

Karijera u OTP banci naslovna slika

OTP banka karijere

OTP banka karijere

Pridružite nam se i stvarajte bankarstvo budućnosti

Rad u OTP banci

Rad u OTP banci

Posebnu pažnju poklanjamo stvaranju prijateljske, dinamične i ugodne radne okoline. Naše poslovanje i način rada temeljimo na našim vrijednostima. Bankarski sektor se u današnje vrijeme ubrzanih tehnoloških promjena i razvoja društvenih trendova stalno mijenja i digitalizira.

Saznajte više

Što vam možemo ponuditi

Što vam možemo ponuditi

Rastite s nama

OTP pogodnosti

Brinemo za naše zaposlenike slika

Kako brinemo za naše zaposlenike

Želimo biti tim uspješnih ljudi. Slušamo naše kolegice i kolege, ulažemo u dvosmjernu komunikaciju i činimo sve kako bismo nam svima omogućili sigurnu i poticajnu radnu okolinu.

Naše vrijednosti slika

Naše vrijednosti

nas motiviraju u svemu što radimo. Naš način rada temeljimo na timskom duhu razvijajući odgovorno ponašanje prema kolegicama i kolegama uz visoku razinu pouzdanosti i podrške kako bismo svi zajedno bili izvrsni u onome što radimo.

OTP talenti

ZAŠTO VOLIM RADITI U OTP BANCI

Svakom bih poželjela ovakvo radno iskustvo. Pravo je zadovoljstvo raditi u okruženju koje pruža mogućnost kontinuiranog osobnog i profesionalnog razvoja i napredovanja.

JOSIPA VODENAC, direktorica Poslovnog centra Dubrovnik i južna Dalmacija

Okruženje u kojem radim mi daje mogućnost i slobodu da uvodim promjene kojima poboljšavam rad i zadovoljstvo kolega. Osjećaj postignuća i timski duh, dvije su najvažnije stvari koje me „guraju“ dalje u postizanju novih ciljeva.

ANTE ŽUVAN, direktor Odjela za korisničko okruženje

Dinamična sam osoba koja voli izazove, motivira me raznolikost posla i mogućnost promjene kada se za to ukaže prilika, a to mi je OTP banka pružila. Kada tome pridodamo poticajnu i pozitivnu radnu atmosferu među kolegama, stalnu podršku nadređenih i mogućnost cjeloživotnog obrazovanja, to za mene čini idealnu radnu okolinu.

ZORICA ŠALOV, direktorica Odjela KYC i računi za korporativne klijente

Lijepo je raditi u okruženju koje ti pruža priliku da otkriješ svoj skriveni potencijal i ostvariš svoje profesionalne ambicije. Raduje me ispunjavanje poslovnih ciljeva u pozitivnoj i dinamičnoj atmosferi.

VESNA VLAŠIĆ direktor Odjela kreditne administracije

OTP posao

Otvorene pozicije

Specijalist tehnologije za kreditni rizik (M/Ž)

Split

PRIJAVA

Otvorena prijava

Otvorene prijave za studente

OTP Prijava za stručnu praksu

Prijava za stručnu praksu