Misija i vizija

 

 

Mi smo banka dostupna svima, s proizvodima 21. stoljeća u digitalnom društvu. Razumijemo raznolikost naših klijenata i pomažemo im u ostvarenju njihovih planova na održiv način. S našim klijentima, zaposlenicima, vlasnicima i zajednicama u kojima radimo partnerski izgrađujemo bolju budućnost.

 

Izjava o viziji

Želimo biti neizostavni partner našim klijentima u ostvarivanju životnih planova i poslovnog razvoja. Razumijemo da su naši klijenti raznoliki, da imaju različite navike i potrebe. U digitalnom društvu stalno smo im dostupni. U svijetu brzog razvoja tehnoloških rješenja, prepoznati smo po inovativnosti, društvenoj odgovornosti, individualnom pristupu klijentima te našem doprinosu ekonomskom i društvenom razvoju zajednicama u kojima živimo i radimo. Prepoznati smo kao poželjan poslodavac koji kultivira osobni razvoj i timski ugodnu radnu okolinu.

Pouzdan smo i odgovoran partner našim klijentima, zaposlenicima, vlasnicima i zajednicama u izgradnji njihove održive budućnosti.

 

 

Izrasli smo u banku nacionalnog utjecaja sa snažnim uporištem u našim domicilnim regijama. Pripadamo najbrže rastućoj financijskoj grupi u Srednjoj i Istočnoj Europi. Konkurentnim i kvalitetnim financijskim proizvodima i uslugama podržavamo naše klijente u ostvarenju njihovih životnih i poslovnih planova. Usredotočeni na stalni razvoj i izvrsnost,  društveno smo odgovoran i pouzdan partner koji stvara motivirajuće radno okruženje te zajedno s klijentima, zaposlenicima i vlasnicima izgrađuje nove vrijednosti.

 

Izjava o misiji

Mi smo nacionalno jaka, regionalno snažno prisutna financijska grupa. Pripadamo najbrže rastućoj financijskoj grupi u Srednjoj i Istočnoj Europi. Našim financijskim proizvodima i uslugama odgovorno i pouzdano podržavamo klijente u ostvarenju njihovih planova. Objedinjujemo bankarske usluge s uslugama leasinga, investicijskih fondova i osiguranja. Usmjereni smo na budućnost, stalno ulažemo u tehnološki razvoj, otvoreni smo novim idejama.

Usredotočeni smo na izvrsnost – konačni cilj svega što radimo je ostvariti zadovoljstvo i povjerenje naših klijenata. Odgovornim poslovanjem i partnerskim odnosom zajedno s našim dionicima stvaramo bolju budućnost.